Θέλει να μείνει!

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 «Γιατί να μην μείνω;» Σε δηλώσεις του στην Πορτογαλία, ο Βιερίνια αποκάλυψε την θέληση του να μείνει στον ΠΑΟΚ και την νέα χρονιά!
Θέλει να μείνει!
«Γιατί να μην μείνω;»
Σε δηλώσεις του στην Πορτογαλία, ο Βιερίνια αποκάλυψε την θέληση του να μείνει στον ΠΑΟΚ και την νέα χρονιά!

 

Ο Βιερίνια μπορεί να είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ και ο δικέφαλος να μην έχει οψιόν αγοράς ωστόσο δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος να παραμείνει στην Τούμπα καθώς όπως δήλωσε ο ίδιος δεν βλέπει κανέναν λόγο να μην παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

"Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στο να μην μείνω περισσότερο καιρό", είπε αρχικά στον  σταθμό "Antena1" ο νεαρός μέσος και συνέχισε:

" Οι άνθρωποι του συλλόγου, μου έχουν πει πως είναι ικανοποιημένοι με την δουλειά μου . Είναι καλό και για τον ΠΑΟΚ και για την Πόρτο να μείνω εδώ και δεν βλέπω κανέναν λόγο που να εμποδίζει μία τέτοια πιθανή συμφωνία.

Η μεγαλύτερη μου ανησυχία είναι αυτή την στιγμή να επανέλθω 100% μετά τον τραυματισμό μου και να κερδίσω ξανά την εμπιστοσύνη του προπονητή μου. Μου έλειψε η μπάλα.

Η είσοδος μου στον αγώνα με τον Πανθρακικό ήταν μία επιβράβευση μου για την δουλειά που έχω κάνει τόσο καιρό για να επανέλθω στους αγωνιστικούς χώρους", είπε ο Βιερίνια ενώ μίλησε και για το ντεμπούτο του Λίνο:

"Πήγε αρκετά καλά στο πρώτο του ματς με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα οι οπαδοί τον χειροκρότησαν στο τέλος της αναμέτρησης. Η προσαρμογή του δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη!"

Διαβάστε ακόμη...