Χριστούγεννα στα PAOK FC Official Stores

Τα PAOK FC Official Stores μπαίνουν στο κλίμα των εορτών και σας περιμένουν σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες, πέρα από τα δύο καταστήματα, με πολλές όμορφες και πρωτότυπες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα.
Χριστούγεννα στα PAOK FC Official Stores

 To PAOK FC Official Mobile Store βρίσκεται ήδη στην Δράμα και έχει πάρει θέση στην Ονειρούπολη, ενώ περίπτερα του Δικεφάλου έχουν στηθεί στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη στην Τούμπα, αλλά και στον Αστερόκοσμο στο περίπτερο 14 στην ΔΕΘ.

Τα τρία σημεία διαθέτουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και εξυπηρετούν το κοινό από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 του βράδυ. Από τα πέντε σημεία πώλησης αλλά και από το store.paokfc.gr οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν και την χριστουγεννιάτικη σειρά προϊόντων, με έξυπνες και ιδιαίτερες προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα.

Το Σάββατο μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους φίλους του Δικεφάλου που επισκέφθηκαν το περίπτερο του ΠΑΟΚ στον Αστερόκοσμο. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Αχιλλέας Πούγγουρας και Δημήτρης Γιαννούλης , βρέθηκαν στον χώρο, έβγαλαν πολλές φωτογραφίες και υπέγραψαν αυτόγραφα, ενώ έγιναν ένα με τους μικρούς φίλους του Δικεφάλου παίζοντας real life ποδοσφαιρική. Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες από τον φακό του paokfc.gr.

Διαβάστε ακόμη...