Το buzzer beater του Γκάρι Best Goal Νοεμβρίου

To γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες που χάρισε την νίκη επί της Φιορεντίνα, αναδείχθηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ ως Best Goal Νοεμβρίου μέσω της σχετικής ψηφοφορίας του paokfc.gr και του PAOK FC Official App.
Το buzzer beater του Γκάρι Best Goal Νοεμβρίου

Ο Δικέφαλος ταξίδεψε στην Ιταλία με την πλάτη στον τοίχο και μοναδικό στόχο την νίκη μέσα στο Αρτέμιο Φράνκι, προκειμένου να μείνει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης. Εν τέλει απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι η φανέλα του είναι πολύ βαριά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο μπήκε στο γήπεδο με πάθος και πίστη και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πανηγύρισε το πρώτο ιστορικό διπλό στην Ιταλία.

Άνθρωπος του αγώνα ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ είχε δοκάρι, δημιούργησε το δεύτερο γκολ, ταλαιπώρησε πολλές φορές την άμυνα των Ιταλών και κράτησε το καλό για το τέλος. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, έκανε ωραία ατομική ενέργεια, βρέθηκε σε θέση βολής και με άπιαστο σουτ εκτέλεσε τον Λεντσερίνι.

Στην ψηφοφορία για το Best Goal Νοεμβρίου το νικητήριο γκολ κόντρα στους Βιόλα δεν είχε αντίπαλο. Κατέκτησε την κορυφή με συντριπτική διαφορά, συγκεντρώνοντας το 85,34% των ψήφων. Είναι ο δεύτερος σερί τίτλος Best Goal για τον άσο από το Πράσινο Ακρωτήρι μετά την επικράτησή του τον Οκτώβριο. Ο Ροντρίγκες άφησε στην δεύτερη θέση τον Τζάλμα Κάμπος, ενώ κατάφερε να ξεπεράσει και τον ίδιο του τον εαυτό, με το γκολ του κόντρα στον Ατρόμητο να μένει τρίτο.

Δείτε το γκολ ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...