MVP της αγωνιστικής ο Μάτος

Η εμφάνιση του στο παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά στο γήπεδο της Τούμπας, χάρισε στον Λέο Μάτος το βραβείο του MVP της 14ης αγωνιστικής της Super League.
MVP της αγωνιστικής ο Μάτος

Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός του Δικεφάλου κόντρα στον Πλατανιά πραγματοποίησε μία ολοκληρωτική εμφάνιση, πέτυχε δύο γκολ και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Δικεφάλου στην νίκη επί των Κρητικών με 3-0.

Ο Μάτος ήταν ο μεγάλος νικητής της ψηφοφορίας που διοργανώνει η Nova, η Super League και ο ΠΣΑΠ για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της 14ης αγωνιστικής συγκεντρώνοντας το 32,46% των ψήφων, κοινού και επιτροπής συνολικά, και άφησε στην δεύτερη θέση τον Κλέσιο του Παναιτωλικού και στην τρίτη τον Βασιλακάκη της Ξάνθης.

Ήταν το δεύτερο ατομικό βραβείο που κερδίζει ο άσος του Δικεφάλου μετά την ανάδειξη του ως Vodafone MVP της αναμέτρησης από τους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας την ημέρα του αγώνα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάτος κατέλαβε την τρίτη θέση και στον διαγωνισμό για το Best Goal της 14ης στροφής του πρωταθλήματος , με το όμορφο δεύτερο τέρμα του, μένοντας πίσω από τον νικητή Σιμόες της ΑΕΚ και τον Τασουλή του Πανιωνίου.

Διαβάστε ακόμη...