Ανακοίνωση Θοδωρή Ζαγοράκη

"Ανοχή στην αλητεία τέλος"
Ανακοίνωση Θοδωρή Ζαγοράκη
"Ανοχή στην αλητεία τέλος"

"Μετά από έναν νικηφόρο αγώνα για την ομάδα μας καιμετά από 18 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα που μας βρίσκει μέσα στους στόχους μας,είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να πρέπει να σταθούμε σε γεγονότα πουεπαναλαμβάνονται και βάζουν φυτίλι στα θεμέλια της προσπάθειας που εδώ και 1,5χρόνο κάνουμε.

Ένας βασικός μας στόχος ήταν να αλλάξουμε την λανθασμένη νοοτροπία κάποιων«φιλάθλων», οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει ποδοσφαιρικός αγώνας,στήριξη στην ομάδα και έμπρακτη οικονομική ενίσχυσή της με εισιτήρια απλά ήδιαρκείας.

Στην προσπάθειά μας αυτή βρήκαμε συγκινητική συμπαράσταση από την πλατιάμάζα των ΠΑΟΚτσήδων και ιδιαίτερα ουσιαστική συμβολή από τους συνδέσμους. Οιτελευταίοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση κρουσμάτων βίας στογήπεδο της Τούμπας, με θεαματικά αποτελέσματα.

Δεν είναι δυνατόν όμως να καταπολεμήσουμε την ανοησία όσων έρχονται στηνΤούμπα για να εκτονώσουν τη μέθη τους και τα βίαια ένστικτά τους. Ευτυχώςσήμερα η συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων με ομάδα περιφρούρησης κατάφερε νακρατήσει τους περισσότερους απ'αυτούς έξω από το γήπεδο, έστω κι αν ήταν«απαραίτητες» μικροσυμπλοκές.

Σε όσους δεν λένε να σεβαστούν την προσπάθεια που κάνει κυρίως ο κόσμος γιανα ορθοποδήσει η ομάδα, σε όσους δεν λένε να αναγνωρίσουν την κοινή γραμμή πουχαράσσουμε μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας και φυσικά μετους συνδέσμους, έχουμε να πούμε το εξής: η ανοχή στην αλητεία έφτασε στο τέλοςτης".

Θ. Ζαγοράκης

Πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...