Ανθρωπόμορφα τέρατα !!!

Ένα εξωαγωνιστικό περιστατικό προκάλεσε σήμερα την οργή μας για κάποιους ντυμένους με ανθρώπινο μανδύα, που κυκλοφορούν ανάμεσά μας!!!
Ανθρωπόμορφα τέρατα !!!

Μόλις προχτές (11/12) είχαμε κάνει ειδική αναφορά σε τέσσερις περιπτώσεις συνανθρώπων μας, που που η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι και δίνουν τη δική τους καθημερινή μάχη μαζί με τις οικογένειες τους σε κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα...

Διαβάστε τι συνέβη σήμερα (13/12), όπως αναφέρει το pieriasport.blogspot.gr...

"Απίστευτο γεγονός στην πόλη της Κατερίνης με άγνωστα αποβράσματα της κοινωνίας να πραγματοποιούν μια επιεικώς ακραία και απαράδεκτη ληστεία.

Και είναι η πιο επιεικής έκφραση η συγκεκριμένα που χρησιμοποιούμε αφού τα συγκεκριμένα ανθρωπόμορφα «τέρατα» προχώρησαν στην αποτρόπαια πράξη: να παραβιάσουν το σπίτι του Γιώργου Ιωαννίδη στην Κατερίνη και να αφαιρέσουν αντικείμενα αξίας, κοσμήματα και τα χρήματα με τα οποία θα πληρωνόταν ο τρέχων μήνας στην κλινική η οποία φιλοξενεί τον κατάκοιτο Γιώργο στη Λάρισα.

Όλα συνέβησαν όταν η αδερφή του Γιώργου Μαρία έπρεπε να λείψει για μια ώρα περίπου και να πραγματοποιήσει κάποιες εργασίας προετοιμασίας της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα για την ενίσχυση της οικογένειας.

Οι απίστευτοι απάνθρωποι τύποι, προφανώς παρακολουθούσαν το άδειο σπίτι και «χτύπησαν» την ώρα που δεν ήταν κανείς εκεί.

Όταν η Μαρία με τους δικούς της ανθρώπους επέστρεψαν στο σπίτι είδαν την εικόνα της παραβίασης και διαπίστωσαν ότι έλλειπαν τα χρήματα και τα αντικείμενα αξίας, τηλεφώνησαν την αστυνομία και πλέον αναζητούνται οι επιεικώς απαράδεκτοι και απάνθρωποι δράστες."

Ότι και να πεις, ότι και να γράψεις είναι ελάχιστο μπροστά στο κύμα οργής που ξεσήκωσε η συγκεκριμένη συμπεριφορά! Ελπίζουμε να βρεθούν και να λογοδοτήσουν, όσο πιο σύντομα γίνεται!!!

Διαβάστε ακόμη...