Στήριξη για τη συνέχεια

Ομάδα και λαός πρέπει να πορευτούν μαζί εν μέσω καταιγίδας (αγωνιστική κοιλιά, τραυματισμοί, δύσκολο πρόγραμμα, Κύπελλο, ΑΜΚ) στην πιο δύσκολη καμπή της σεζόν.  
Στήριξη για τη συνέχεια
Ομάδα και λαόςπρέπει να πορευτούν μαζί εν μέσω καταιγίδας (αγωνιστική κοιλιά,τραυματισμοί, δύσκολο πρόγραμμα, Κύπελλο, ΑΜΚ) στην πιο δύσκολη καμπήτης σεζόν.
 

Στον απόηχο των δύο άσχημων εμφανίσεων και παράλληλα πολύ κακών αποτελεσμάτων με ΑΕΚ και Άρη και ενώ η ΑΜΚ βρίσκεται στα … τελευταία της, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανθρακικό στην Τούμπα και όλοι ελπίζουμε η ομάδα μας να αφήσει πίσω της το κακό πρόσωπο που παρουσίασε και να πάρει ένα εύκολο τρίποντο χωρίς περαιτέρω απώλειες τραυματισμών, που θα της δώσει την κατάλληλη ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια.

Μαζί με την ομάδα την οποία περιμένουμε αναγεννημένη, πρέπει και ο κόσμος να δείξει την πλήρη στήριξή του και να γεμίσει την Τούμπα επιτέλους και σε μη ντέρμπι.

Εισιτήρια υπάρχουν για όλες τις θύρες του γηπέδου και είναι ευκαιρία να αποδείξουμε ότι πλέον έχουμε αλλάξει νοοτροπία κι εμείς οι ίδιοι.

Εξάλλου το παιχνίδι αυτό θα είναι το τελευταίο που θα μπορέσουμε να δούμε από κοντά γι’ αυτόν τον μήνα μιας και μετά ακολουθούν τα δύο ματς με τον Άρη στο Χαριλάου και υποδεχόμαστε εκ νέου τον Εργοτέλη 1 Φεβρουαρίου, ενώ το επόμενο εντός είναι με τον Ηρακλή στις 24 Φεβρουαρίου.

Τα αγωνιστικά λίγο – πολύ γνωστά με τους Ίβιτς – Λάκη – Σνάουτσνερ – Μπαλάφα να είναι εκτός αποστολής στην οποία βρίσκονται και τα δύο χειμερινά αποκτήματα Λίνο – Σορλέν όπως και ο Βιερίνια και θα φανεί αύριο πώς θα επιλέξει να τους χρησιμοποιήσει ο Σάντος.

Διαβάστε ακόμη...