Best Goal Νοεμβρίου

Τρία γκολ, δύο διεκδικητές και στην μέση το βραβείο του Best Goal Νοεμβρίου.
Best Goal Νοεμβρίου

Ήρθε η ώρα το κοινό του paokfc.gr να αποφασίσει ποιο τέρμα του ΠΑΟΚ ήταν το καλύτερο τον προηγούμενο μήνα.

 Ατομικό τίτλο θα διεκδικήσει για πρώτη φορά στην σεζόν ο Τζάλμα Κάμπος . Ο Ανγκολέζος άσος του Δικεφάλου επέστρεψε στα γκολ τον Νοέμβριο και μάλιστα σε ένα κομβικό παιχνίδι. Ο Δικέφαλος βρισκόταν μπροστά στο σκορ κόντρα στην Φιορεντίνα μέσα στο Αρτέμιο Φράνκι. Ο Κάνιας έβγαλε μία εξαιρετική μπαλιά στον Ροντρίγκες , που γύρισε στο πέναλτι για τον Κάμπος κι αυτός με άψογο τελείωμα στην κίνηση, έκανε το 0-2 για τον ΠΑΟΚ.

Δεύτερος μονομάχος ο Γκάρι Ροντρίγκες , ο οποίος θέτει διπλή υποψηφιότητα για να κατακτήσει για δεύτερο συνεχόμενο μήνα το συγκεκριμένο βραβείο, μετά την νίκη του τον Οκτώβριο. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος στον θρίαμβο του ΠΑΟΚ στην Ιταλία. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε την μπάλα από αριστερά, ξέφυγε από το διπλό μαρκάρισμα των παικτών των Βιόλα και με έναν κεραυνό χάρισε στον ΠΑΟΚ μία ιστορική νίκη.

Το δεύτερο τέρμα του Ροντρίγκες που θα διεκδικήσει το βραβείο είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Ο Τσίμιροτ έδωσε στον Μάτος που με τακουνάκι έβγαλε τον Πέλκα σε πλεονεκτική θέση για σέντρα κι ο Ροντρίγκες ως τελικός αποδέκτης της μπάλας με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο. Δείτε τα τρία υποψήφια Regency Casino Best Goal για τον Νοέμβριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Ψηφίστε το Best Goal Νοεμβρίου

Διαβάστε ακόμη...