Τα σχόλια του Τζαβέλλα που εξόργισαν τον Ίβιτς!

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 40 ώρες από την στιγμή που ο Βλάνταν Ίβιτς εξαπέλυσε «μύδρους» εναντίον κάποιων παικτών του – ουσιαστικά κατά του Γιώργου Τζαβέλλα μόνο – μετά την αναπάντεχη ήττα
Τα σχόλια του Τζαβέλλα που εξόργισαν τον Ίβιτς!

από τον Ατρόμητο στην Τούμπα, ωστόσο ακόμα είναι αντικείμενο σχολιασμού.

Ο Σέρβος τεχνικός ήταν ξεκάθαρο ακόμα και σε όσους άκουγαν τις δηλώσεις του πως βρισκόταν εν εξάλλω, λέγοντας σκληρές κουβέντες, υπονοώντας πως υπήρχε εσκεμμένα μειωμένη απόδοση προκειμένου ο ΠΑΟΚ να μην κερδίσει τον αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ίβιτς μετά το τέλος του παιχνιδιού έμαθε από στενό του συνεργάτη πως πριν την αναμέτρηση με την Φιορεντίνα ο Τζαβέλλας χρησιμοποίησε υποτιμητικά και απαξιωτικά σχόλια για το πόσο πιθανό είναι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ στην Ιταλία, μιλώντας άσχημα τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Λούμπος Μίχελ.

Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος καθώς αυτές οι πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά του ήταν ακριβώς μετά την λήξη του παιχνιδιού με αποτέλεσμα ο 40χρονος κόουτς να φτάσει εκτός ορίων στις δηλώσεις του.

Αυτή ήταν και η αναφορά του Ίβιτς, κατά την διάρκεια της χθεσινής συζήτησης με τον Γιώργο Τζαβέλλα ενώπιον όλης της ομάδας στα αποδυτήρια, με τον Σέρβο να υποστηρίζει πως δεν θα παίξει κανείς από εδώ και πέρα που δεν πιστεύει στο σύνολο γενικότερα, αλλά και στον ίδιο ως προπονητή.

Η έκρηξη του τεχνικού του Δικεφάλου, ήταν ακόμα μεγαλύτερη καθώς αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους λόγους στην ανανέωση του συμβολαίου του Τζαβέλλα, αλλά και στην σταθεροποίηση του ως ηγετική μορφή στα αποδυτήρια.

Διαβάστε ακόμη...