Ψηφίστε τον 11888 MVP Οκτωβρίου

Ο Οκτώβριος παραδοσιακά είναι ο μήνας που αρχίζουν οι μεγάλες δοκιμασίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ψηφίστε τον 11888 MVP Οκτωβρίου

Τα παιχνίδια δυσκολεύουν και η πίεση αυξάνεται όσο περνάει ο καιρός. O ΠΑΟΚ τις προηγούμενες 30 μέρες είχε καλές και κακές στιγμές.
Παρέμεινε, όμως, σταθερός στα πιστεύω και τους στόχους του. Mέσα από αυτή τη διαδικασία τρεις ποδοσφαιριστές διεκδικούν τον τίτλο του 11888 MVP στην ψηφοφορία του paokfc.gr

Οι τρεις... μονομάχοι λοιπόν θα κριθούν για τα έξι παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μέσα στον μήνα κόντρα σε Βέροια, ΑΕΠ Ηρακλής, Καραμπάγκ, Ολυμπιακό, ΑΕΛ και ΑΕΚ, στα οποία ο ΠΑΟΚ μέτρησε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, πετυχαίνοντας το απόλυτο στην έδρα του. Ο Παναγιώτης Γλύκος έχασε τον τίτλο του MVP του Σεπτεμβρίου για ελάχιστους ψήφους από τον Γιώργο Τζαβέλλα . Η σταθερότητα, όμως, είναι το μεγαλύτερο βραβείο για έναν παίκτη κι ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας είναι και πάλι εδώ για να διεκδικήσει τον τίτλο. Μπορεί να μην δέχεται πολλές φάσεις μπροστά στην εστία του λόγω της καλής αμυντικής λειτουργίας της ομάδας, αλλά όταν χρειάζεται είναι πάντα εκεί. Συγκεντρωμένος και σίγουρος.

Δεύτερος διεκδικητής, ο Στέλιος Μαλεζάς που πήρε την ευκαιρία στο ματς με τη Βέροια κι έκτοτε καθιερώθηκε στο κέντρο της άμυνας είτε με τον Κρέσπο είτε με τον Βαρέλα δίπλα του λόγω της απουσίας του Γιώργου Τζαβέλλα . Αγωνίστηκε στα πέντε από τα έξι παιχνίδια που έδωσε ο Δικέφαλος και ήταν άψογος στα καθήκοντά του. Η συμβολή του ξεπέρασε την αμυντική γραμμή καθώς ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ στον Λέο Μάτος στο γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ από δική του κεφαλιά ξεκίνησε και το γκολ στο Καραϊσκάκη.

Ο σκόρερ του τέρματος κόντρα στην Ένωση κλείνει τις υποψηφιότητες. Ο Μάτος στους πρώτους τρεις μήνες που βρίσκεται στον Δικέφαλο έχει καταφέρει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος μπακ είναι δεύτερος σε λεπτά συμμετοχής, πίσω μόνο από τον Γλύκο και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του. Ακόμα κι όταν δεν είναι στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων, είναι πάντα αξιόπιστος αμυντικά και καθοριστικός επιθετικά. Highlight φυσικά το buzzer beater που σημείωσε στο ντέρμπι των Δικεφάλων στην Τούμπα στο 5′ των καθυστερήσεων.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Οκτώβριο εδώ.

Διαβάστε ακόμη...