Δυσκολεύτηκε αλλά το γύρισε!

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, κέρδισε στο γήπεδο της Τριανδρίας τον Ατρόμητο με 2-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10o λεπτό!
Δυσκολεύτηκε αλλά το γύρισε!

Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Ατρόμητο που προηγήθηκε με 0-1 (Γεωργοπούλου στο 10').

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές και χάρη σε τέρματα που σημείωσαν η Κακαμπούκη (15') με κοντινό πλασέ και η Γεωργίου (20') με προβολή, ανέτρεψε την κατάσταση.  Στο 23' η Κακαμπούκη με σουτ σημάδεψε το δοκάρι της αθηναϊκής εστίας, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ της Ντιμιτρίγεβιτς στο 43'.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι εξελίχθηκε σε έναν μονόλογο του Δικέφαλου, ο οποίος έκλεισε στο μισό γήπεδο τον Ατρόμητο. Ωστόσο, οι «ασπρόμαυρες» ήταν φλύαρες και δεν κατάφεραν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, με τους 3 βαθμούς της νίκης, πάντως, να προστίθενται στη συγκομιδή τους.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου, Γιάννου Δ. (80' Γιάννου Ε.), Κακαμπούκη, Πατερνά (46' Σακελλάρη), Δοϊρανλή (65' Ζέρβα), Γκάτσου, Χατζηγιαννίδου, Μπράμε, Ντιμιτρίγεβιτς, Παντελιάδου.

Διαβάστε ακόμη...