Αλλάζει ο πίνακας διαιτητών, ποιοι «κόβονται»

Σε αλλαγή του πίνακα διαιτησίας πρόκειται να προχωρήσει ο Γιώργος Μπίκας με ηχηρά ονόματα να μένουν εκτός «κάδρου»! Πόσοι και ποιοι θα κοπούν...
Αλλάζει ο πίνακας διαιτητών, ποιοι «κόβονται»

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής σελίδας κι ένα από τα πλέον καυτά ζητήματα είναι αυτό της διαιτησίας. Εκείνος που έχει αναλάβει την «καυτή» πατάτα μετά από απόφαση της παγκόσμιας και της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας είναι ο Γιώργος Μπίκας, ο οποίος και θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές.

Συγκεκριμένα πρόκειται να γίνει αναθεώρηση των πινάκων διαιτησίας, με τους νέους να ανακοινώνονται είτε εντός της ερχόμενης εβδομάδας, είτε αμέσως μετά το «αιώνιο» ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός), από τη στιγμή που στη συνέχεια ακολουθεί και η διακοπή του πρωταθλήματος.

Οσο για το ποιοι πρόκειται να «κοπούν», αρχικά να σημειώσουμε ότι στη λίστα φαίνεται να βρίσκονται περί τους επτά διαιτητές. Δεδομένο είναι ότι δεν θα δούμε τους τρεις κατηγορούμενους στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, ήτοι τους Σπάθα, Γιάχο και Δημητρόπουλο, όπως βέβαια και τον Αντρέα Παππά, που αποτελεί... persona non grata για τους γνωστούς λόγους.

Από εκεί και πέρα βέβαια υπάρχουν κι άλλοι διαιτητές που έχουν προκαλέσει το κοινό αίσθημα και είναι βασικοί υποψήφιοι προς απομάκρυνση από τους πίνακες.

Σε ό,τι αφορά τη νέα σύνθεση της ΚΕΔ, μπορεί ο Γιώργος Μπίκας να βρίσκεται στην «κεφαλή» της, παρ' όλα αυτά δεν θα είναι μόνος του. Εδώ και καιρό άλλωστε έχουν ακουστεί τα ονόματα των Δημήτρη Καλύβα και Γιάννη Τσαχειλίδη κι αυτοί θα είναι όπως όλα δείχνουν εκείνοι που θα τον πλαισιώσουν.

Διαβάστε ακόμη...