Fans’ Man of the Match o Μπίσεσβαρ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναδείχθηκε από τους φίλους του paokfc.gr ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΠ Ηρακλής στο γήπεδο της Τούμπας για την 7η αγωνιστική της Super League.
Fans’ Man of the Match o Μπίσεσβαρ

Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες ο Δικέφαλος έψαχνε την επιστροφή στις νίκες κόντρα στην ΑΕΠ Ηρακλής στο γήπεδο της Τούμπας, και τα κατάφερε, πολύ πιο εύκολα από ότι μαρτυρά το τελικό 1-0. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε μόλις στο 3′ με τον Γκάρι Ροντρίγκες και στην συνέχεια ακολούθησε ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, με τις τελικές να διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά την μπάλα να μην ξανακαταλήγει στα αντίπαλο δίχτυα ελέω κυρίως της εκπληκτικής εμφάνισης του Χουάντερσον.

Εκ των κορυφαίων του γηπέδου ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ . Ο Ολλανδός επιτελικός μέσος πήρε φανέλα βασικού από τον Βλάνταν Ίβιτς και αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό του Δικεφάλου στο επιθετικό κομμάτι. Ο Μπίσεσβαρ ήταν αυτός που σέρβιρε στον Ροντρίγκες για το 1-0 στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και στην συνέχεια είτε δημιούργησε για τους συμπαίκτες του είτε εκτέλεσε ο ίδιος, με το σκορ ωστόσο να μην αλλάζει. Ο Ολλανδός δοκίμασε μακρινά σουτ, πάτησε περιοχή και μοίρασε το παιχνίδι κάθετα σε πολλές περιπτώσεις.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match o Μπίσεσβαρ δεν είχε ανταγωνισμό. Συγκέντρωσε το 70% των ψήφων του κοινού και επικράτησε κατά κράτος των συμπαικτών του κατακτώντας τον ατομικό τίτλο.

Διαβάστε ακόμη...