Αναμένεται παρέμβαση της FIFA!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, υπάρχει πολύ μεγάλο ενδεχόμενο να παρέμβει αύριο κιόλας η FIFA, να ακυρώσει την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου και να δώσει εντολή για εκλογές!
Αναμένεται παρέμβαση της FIFA!

πόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου να κάνει δεκτή την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου, να ορίσει προσωρινή διοίκηση και να αναβάλει τις εκλογές της ΕΠΟ για τουλάχιστον ένα δίμηνο, έχει προκαλέσει σεισμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μεγάλο πονοκέφαλο, κυρίως στην αντιπολίτευση, η οποία είχε σαφές προβάδισμα και προετοιμαζόταν για τη νίκη στις 26 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, υπάρχει σενάριο άμεσης παρέμβασης της FIFA, προκειμένου να ακυρωθεί η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, με την αιτιολογία ότι υπάρχει παραβίαση του αυτοδιοίκητου. Και αυτό, διότι με την απόφαση, οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν με βάση το νόμο και όχι με όσα προβλέπει το Καταστατικό της ΕΠΟ.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι η FIFA, πιθανόν αύριο κιόλας, να αποφασίσει την ακύρωση της απόφασης, να ορίσει η ίδια μια προσωρινή διοικούσα επιτροπή και να δώσει εντολή για διενέργεια των εκλογών άμεσα και με το σύστημα που προβλέπει το Καταστατικό της ΕΠΟ (δηλαδή με 181 εκλέκτορες).

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...