"Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό!"

Η επιθετικός και εκ των αρχηγών της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Γιέλενα Ντιμιτρίγεβιτς, μίλησε στο acpaok.gr για τη νεανική ομάδα που χτίζει ο Δικέφαλος και τους στόχους της νέας σεζόν.
"Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό!"

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πώς κυλάει η προετοιμασία της ομάδας, θα είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος;

"Έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα το καλοκαίρι αλλά πιστεύω πως πάμε αρκετά καλά. Κάποιες φορές οι αλλαγές είναι καλές κάποιες φορές όχι γιατί δεν ξέρεις αν αυτό που έρχεται είναι καλύτερο από αυτό που υπήρχε ή όχι. Είχαμε κάποιες δυσκολίες στην αρχή αλλά είμαστε σε καλό δρόμο".

Απέναντι στην Πανσερραϊκή η ομάδα παρά τις ελλείψεις έδειξε ένα καλό πρόσωπο. Αν συμφωνείς και αν πιστεύεις πως οι παλιές και έμπειρες παίκτριες μπορούν να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο μαζί με τις νεότερες.

"Ναι, κάναμε καλή εμφάνιση. Μερικά κορίτσια έπαιξαν για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα αλλά δεν έδειξαν καθόλου άγχος ή ανασφάλεια και αυτό είναι πολύ θετικό. Έχουμε πολλές νεαρές παίκτριες στην ομάδα αλλά πέρα από αυτό έχουμε άριστη συνεργασία.

Κάθε μία προσπαθεί από την πλευρά της να δώσει ό,τι καλύτερο έχει. Είτε με απουσίες είτε χωρίς είμαστε μία ομάδα και παρ' ότι με νεανικό ρόστερ πάντα προσπαθούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο"

Διαβάστε ακόμη...