Τ ε λ ε ι ώ σ α ν ε !!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, Τοπολιάτης, Μαζαράκης, Καραμελίδης, Προύντζος και Οικονομίδης υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους από μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ! Την Παρασκευή παραιτείται ο Γκιρτζίκης!
Τ ε λ ε ι ώ σ α ν ε !!!

Τέλος εποχής των υπόδικων, τέλος εποχής και για το καθεστώς που διαφέντευε τις τύχες του ποδοσφαίρου εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, παρελθόν από το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον μέχρι να δικαστούν για το σκάνδαλο με την «κάρτα υγείας», αποτελούν τα υπόδικα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Βαγγέλης Τοπολιάτης, Βαγγέλης Μαζαράκης, Γιώργος Καραμελίδης (πρόεδρος ΚΕΔ), Νίκος Προύντζος και Γιάννης Οικονομίδης, οι οποίοι την Πέμπτη 8/9 υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, πως την Παρασκευή 9/9 θα παραιτηθεί από την προεδρία της ομοσπονδίας και ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Τα έξι παραπάνω πρόσωπα, έχουν παραπεμφθεί σε δίκη για κακουργηματική απιστία, με αφορμή την υπόθεση της «κάρτας υγείας» και έχουν καταστεί έκπτωτοι.

Αν δεν παραιτούνταν μέχρι σήμερα, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού θα τους «τελείωνε» αύριο κιόλας με διαπιστωτική πράξη.

Με τον τρόπο αυτό, πέφτει η αυλαία ενός «συστήματος» που φέρει τεράστια ευθύνη για την ολοσχερή καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα, το γεγονός ότι δεν θα μπορούν να είναι υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΟ, επιτρέπει στους φίλους του ποδοσφαίρου να αισιοδοξούν ότι η επόμενη μέρα στο άθλημα θα είναι –προς το καλύτερο- διαφορετική...

Διαβάστε ακόμη...