Συνεχίζει ακέφαλη η Superleague

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε η διαδικασία απόφασης των εταίρων της Superleague (στο συμβούλιο που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα) για την ανάδειξη νέου προέδρου μετά την παραίτηση του Γιώργου Στράτου πριν από λίγες ημέρες.
Συνεχίζει ακέφαλη η Superleague

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε προς συζήτηση αίτημα να πραγματοποιηθούν άμεσα εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Το ίδιο αίτημα κατέθεσαν και οι ΠΑΕ ΑΕΚ και Παναθηναικός κόντρα στον Ολυμπιακό και τους δορυφόρους του που δεν ήθελαν να πραγματοποιηθούν άμεσα εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Τελικά αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί ψηφοφορία που δεν ανέδειξε... νικητή καθώς 8 ΠΑΕ ψήφισαν υπέρ της άμεσης εκλογής προέδρου και 8 υπέρ της παραπομπής του θέματος για το επόμενο διοικητικό συμβούλιο που πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Υπέρ της άμεσης διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου ψήφισαν οι: ΠΑΟΚ, Παναθηναικός, ΑΕΚ, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννενα, Παναιτωλικός, Βέροια, Πλατανιάς.

Κατά ψήφισαν οι: Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Ηρακλής, Πανιώνιος, Λεβαδειακός, η Κέρκυρα και η Λάρισα.

Λευκό ψήφισε η ΕΠΟ!

Διαβάστε ακόμη...