Γελάσαμε ρε Λαμπριάκο!

Σαν παίκτης έγινε πολλάκις σύνθημα στην Τούμπα, τώρα δοκιμάζει τις ικανότητές του σαν ... οπαδός!
Γελάσαμε ρε Λαμπριάκο!

Κάποιος ονόματι Λαμπριάκος, που βλέπει τον ΠΑΟΚ να μεγαλώνει και τρελαίνεται, καθώς την ίδια ώρα η ομάδα της συνοικίας που (λέει) ότι υποστηρίζει βολοδέρνει στα χωράφια της ελληνικής αθλητικής υπαίθρου, βρήκε την ευκαιρία να ειρωνευτεί τον ΠΑΟΚ και τον Στέφανο Αθανασιάδη...

Τραγικός ο τύπος, ξέρουμε ότι είναι λάθος μας που ασχολούμαστε μαζί του, αλλά αντί άλλων σχολίων (θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά), αρκούμαστε στο παρακάτω video, επαναλαμβάνοντας για την ομάδα με την οποία (λέει) πως υποστηρίζει: ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ!

Kαι κάτι τελευταίο: Κριτική στον Κλάους θα κάνουμε μόνο εμείς οι οπαδοί της ομάδας, οι υπόλοιποι στους καναπέδες και μπανιστήρι... Οι μέρες που ο Κλάους σας ταπείνωνε δεν είναι πολύ μακριά πίσω στο χρόνο, αλλά έχετε κοντή μνήμη...

Και δεύτερος απόμαχος παίκτης του σκώληκα, κάποιος γνωστός υπέρβαρος παλάιμαχος, έπιασε στο στόμα του τη μεγαλύτερη ομάδα της Β. Ελλάδας, στέλνοντας ένα μήνυμα στο οποίο μιλάει για τζαμιά, πεταμένα λάβαρα και τέτοια. Ανθρωπάκια που καθημερινά νομίζουν ότι βγάζουν χολή, ενώ στην πραγματικότητα μας ψυχαγωγούν με τον φτηνό λαϊκισμό που πουλάνε στα πρόβατα που τους στηρίζουν ακόμη!

* Ξέρουμε ότι ζείτε για να μας βλέπετε, αλλά από εδώ και πέρα θα μας βλέπετε έστω και με τα κυάλια, να μεγαλώνουμε ακόμη περισσότερο και θα τρελαίνεστε, την ώρα που θα βυθίζεστε στη μιζέρια σας όλο και περισσότερο!

Διαβάστε ακόμη...