Φιλική ισοπαλία (1-1) για ... συμπεράσματα!

Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε ο ΠΑΟΚ πριν τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ, με αντίπαλο τον Κυπελλούχο της Κύπρου, Απόλλωνα Λεμεσού, αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1...
Φιλική ισοπαλία (1-1) για ... συμπεράσματα!

Μπροστά σε 5.000 περίπου φίλους του ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την ομάδα από τη Μεγαλόνησο στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας του, πριν ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα στη χώρα της τουλίπας...

Ο Βλάνταν Ίβιτς ξεκίνησε με τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Λέοβατς – Τζαβέλλα - Κρέσπο - Λέο Μάτος στην άμυνα, Πέλκα – Σάκχοφ – Τσίμιροτ στη μεσαία γραμμή και Ροντρίγκες – Κουλούρη – Κάμπος στην επίθεση, σε ένα 4-3-3.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν σε γενικές γραμμές μέτριος, είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν έβγαλε ενέργεια στο παιχνίδι του και απείλησε ελάχιστα. Η καλύτερη στιγμή που καταγράφηκε στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, ήρθε 18ο λεπτό, όταν ο Κάμπος βγήκε τετ α τετ μετά από μπαλιά του Ροντρίγκες (ωραία κάθετη ο Τσίμιροτ) και το σουτ του το απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπρούνο.

Σάκχοφ και Τσίμιροτ ήταν οι κορυφαίοι του Δικεφάλου στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, ενώ καλές τοποθετήσεις είχε και ο Τζαβέλλας με εξαίρεση κάποιες συμπεριφορές του μέσα στο παιχνίδι που είναι επιεικώς απαράδεκτες.

Με την έναρξη της επανάληψης πέρασαν στο ματς Χαρίσης και Μπίσεσβαρ χωρίς όμως η εικόνα της ομάδας να αλλλάξει. Στο 73ο λεπτό, είχαμε μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Πρώτα το σουτ του Κίτσιου το απέκρουσε ο Bruno και στη συνέχεια το σουτ του Κουλούρη είχε την ίδια τύχη.

Οι φιλοξενούμενοι σε μια από τις ελάχιστες επισκέψεις μας στην περιοχή μας κέρδισαν στο  85ο λεπτό πέναλτι (αυστηρό), το έκανε ο Πούγγυρας, το εκτέλεσε εύστοχα ο Arkadiousz  και έγινε το 0-1. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 90' με κεφαλιά του Τζιόλη μετά από καλοτραβηγμένο κόρνερ του Μπίσεσβαρ από τα αριστερά.

Ο Δικέφαλος σίγουρα δεν ικανοποίησε σε γενικές γραμμές με την απόδοσή του, μην ξεχνάμε πως είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και φυσικά το μυαλό των παικτών είναι στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ την επόμενη Τρίτη στην Άμστερνταμ Αρένα.

Ο Ίβιτς είχε την ευκαιρία να δει δύο διαφορετικές 11άδες, κάνοντας πολλές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε μαζί του στην αποστολή, από την οποία απουσίασε ο Αθανασιάδης λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό...  

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος (61' Μπρκιτς), Μάτος (29' Κίτσιου), Τζαβέλλας (61' Μαλεζάς), Κρέσπο (78' Πόγγουρας), Λέοβατς (61' Γιαννούλης), Τσίμιροτ (46' Χαρίσης), Πέλκας (46' Μπίσεσβαρ), Σάκχοφ (61' Τζιόλης), Κάμπος (61' Ζάιρο), Κουλούρης (78' Κάνιας), Ροντρίγκες (61' Περέιρα). 

Απόλλων Λεμεσού: Bruno, Αγγελή, Vinicious, Βασιλείου, Στυλιανού, Κυριάκου, Barbaro, Da Silva, Anton, Gneki, Pedro.

................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Λίγος ο κόσμος στην Τούμπα για το φιλικό ... Περίπου 5.000 οι θεατές

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

2ο λεπτό: Σουτ του Ροντρίγκες, μπλοκάρει ο Βruno

15ο λεπτό: Γύρισμα του Ροντρίγκες, σε κόρνερ η άμυνα, χωρίς συνέχεια η φάση

18ο λεπτό: Τεράστια ευκαιρία ο Κάμπος! Τετ α τετ μετά από μπαλιά του Ροντρίγκες (ωραία κάθετη ο Τσίμιροτ), απέκρουσε ο Μπρούνο23ο λεπτό: Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, δεν υπάρχει τίποτε ο Anton το εκβίασε 24ο λεπτό: Σουτ του Barbaro, άουτ26ο λεπτό: Η σειρά του Κάμπος να δοκιμάσει το πόδι του, μπλόκαρε ο Bruno28o λεπτό: Σουτ του Da Silva άουτ, στο ίδιο λεπτό Κίτσιου στη θέση του Μάτος (ενόχληση στο πόδι)39o λεπτό: Φάουλ για τον ΠΑΟΚ σε καλή θέση. Το εκτέλεσε ο Πέλκας με σέντρα απομάκρυνε η άμυναΗμίχρονο στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή, αλλά απείλησε ελάχιστα Ξεκίνησε η επανάληψη46ο λεπτό: Χαρίσης στη θέση του Τσίμιροτ και Μπίσεσβαρ αντί του Πέλκα51ο λεπτό: Γύρισμα του Κίτσιου στον Κουλούρη που δεν βρήκε καλά την μπάλα και την έστειλε άουτ55ο λεπτό: Απίστευτη γκάφα του Γλύκου σε γύρισμα του Λέοβατς, ευτυχώς δεν το πληρώσαμε61ο λεπτό: Μπρικιτς, Μαλεζάς, Τζιόλης, Ζάιρο, Περέιρα, Γιαννούλης μπαίνουν, Γλύκος, Τζαβέλλας, Κάμπος, Σάκχοφ, Ροντρίγκες, Λέοβατς βγαίνουν73ο λεπτό: Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Πρώτα το σουτ του Κίτσιου το απέκρουσε ο Bruno και στη συνέχεια το σουτ του Κουλούρη είχε την ίδια τύχηΕτοιμάζονται Κάνιας και Πούγγουρας να μπουν στο ματς78ο λεπτό: Κάνιας και Πούγγουρας στις θέσεις των Κουλούρη και Κρέσπο. Κλείνει τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ, έχοντας αλλάξει ολόκληρη την αρχική 11άδα85ο λεπτό: Πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, το έκανε ο Πούγγυρας (αυστηρό), το εκτέλεσε εύστοχα ο Arkadiousz  και 0-14 λεπτά οι καθυστερήσεις90ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Τζιόλης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του ΜπίσεσβαρΤέλος

....................................................................

Το pregame της αναμέτρησης...

19:00 Έφτασε στην Τούμπα η αποστολή του Δικεφάλου

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ...

Εκτός αποστολής ο Αθανασιάδης, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό ...

20:14 Ολοκληρώθηκε το ζέσταμα, στα αποδυτήρια οι ομάδες

Διαβάστε ακόμη...