Τα backstage από το Oosterbeek...

Κάθε προετοιμασία έχει και τις δικές τις ιδιαίτερες στιγμές που βοηθούν να σπάει η μονοτονία της καθημερινότητας. Οι περισσότερες απ' αυτές παραμένουν ιδιωτικές. Κάποιες... συλλαμβάνονται από την κάμερα του PAOK TV.
Τα backstage από το Oosterbeek...

Κάποιες όπως αυτές που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ετοίμασε ο άνθρωπος πίσω από την κάμερα, ο Πολύβιος Δημητριάδης. Το πρόγραμμα έχει λίγο από Βασίλη Καρρά που ταιριάζει με τις βροχές της Ολλανδίας και μια γενικότερη multi culti μουσική επένδυση. Οι επιρροές ακροβατούν ανάμεσα στο ποιοτικό ελληνικό πεντάγραμμο, στο έντεχνο ξένο ρεπερτόριο τύπου Gangnam Style (δεν βγαίνουν πια τέτοια τραγούδια) και σε ροκιές σαν το Born to be Wild.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έχει πάθει Μάριο Μπαλοτέλι, ο Ευθύμης Κουλούρης αναλύει τις επιπτώσεις που θα έχει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η νίκη του Ανδρέα Λέοντα στο Χ Factor και οι Γιώργος Τζαβέλλας , Στέφανος Αθανασιάδης διδάσκουν στο Cambridge. Μπόνους οι φωτογράφοι που αντί ν' ασχολούνται με τη μπάλα φωτογραφίζουν ο ένας τον άλλο σε μια επίδειξη επαγγελματισμού.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV με τα bloopers από το Oosterbeek ...

Διαβάστε ακόμη...