Ελένη, Ρία και Γέλενα σχολιάζουν την κλήρωση

Τρεις αθλήτριες της ομάδας μας μίλησαν στο paokwomansoccer για το αποτέλεσμα της κλήρωσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ...
Ελένη, Ρία και Γέλενα σχολιάζουν την κλήρωση

Mια κλήρωση που έφερε στο δρόμο του Π.Α.Ο.Κ. τον Απόλλωνα Λεμεσού από την Κύπρο, όπου και θα διεξαχθούν οι αγώνες, την ΚΙ Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε και τη Χαγβάλια από το Κόσοβο.

Ο λόγος στην Κύπρια διεθνή μεσοεπιθετικό Ελένη Γιάννου, στην Ελληνίδα διεθνή χαφ Ρία Αδαμάκη, που πέρσι αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στο κυπριακό πρωτάθλημα και στην εμπειρότατη διεθνή Σέρβα φορ Γέλενα Ντιμιτρίγεβιτς...

ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΟΥ

«Θεωρώ ότι είναι μια δύσκολη κλήρωση. Ο Απόλλων είναι μια ισχυρή ομάδα, ειδικά στο πρωτάθλημα της Κύπρου, και είμαι σίγουρη πως θα ενισχυθεί για το Τσάμπιονς Λιγκ. Για τις άλλες δύο ομάδες δεν γνωρίζουμε, αλλά νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα κι αν πιστέψουμε στις δυνατότητές μας, θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση».

ΡΙΑ ΑΔΑΜΑΚΗ

«Πέρα από τον Απόλλωνα, τις άλλες δύο ομάδες δεν τις γνωρίζω. Θεωρώ ότι είναι μια καλή κλήρωση. Ο Απόλλων έχει εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και οργανωμένη. Εκτιμώ ότι η πρόκριση θα κριθεί από τον βαθμό ετοιμότητας της κάθε ομάδας. Αυτή που θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη θα περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

ΓΕΛΕΝΑ ΝΤΙΜΙΤΡΙΓΕΒΙΤΣ

«Είμαι ευχαριστημένη από την κλήρωση. Νομίζω πως η πιθανότητα να προκριθούμε είναι μεγάλη. Το παιχνίδι που θα κρίνει την πρώτη θέση είναι αυτό ανάμεσα σε εμάς και τον Απόλλωνα. Είμαι σίγουρη πως θα είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας όπως πρέπει και να φτάσουμε στο στόχο μας, που είναι η πρόκριση. Για την ομάδα από το Κόσοβο δεν γνωρίζουμε ακόμα τίποτα, ενώ η ομάδα από τα Φερόε έχει σκανδιναβικά στοιχεία στο παιχνίδι της».

Διαβάστε ακόμη...