Ο ΠΑΟΚ προσφέρει 1000 διαρκείας σε ανέργους

Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως για τη σεζόν 2016-17 θα διαθέσει δωρεάν 1.000 εισιτήρια διαρκείας σε άνεργους φιλάθλους του.
Ο ΠΑΟΚ προσφέρει 1000 διαρκείας σε ανέργους

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι όσοι είναι άνεργοι ως τις 30.06.2016. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση για τα 1.000 εισιτήρια θα πρέπει ν' ακολουθήσουν την εξής διαδικασία:

1.Να δημιουργήσουν λογαριασμό στο paokfc.gr/tickets και να συμπληρώσουν όλα τα διαθέσιμα πεδία.

2.Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό πρέπει να συνδεθούν και να συμπληρώσουν τα εξής δύο νέα πεδία:

Α. Αριθμός δελτίου ανεργίας (16 ψηφία)

Β. Αριθμός αναφοράς ΜΟΝΟ του εκτυπωμένου αποδεικτικού ανανέωσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιώντας τον προσωπικό τους κλειδάριθμο στο oaed.gr.

Παράδειγμα του εκτυπωμένου αποδεικτικού ανανέωσης που περιέχει τους δύο αριθμούς μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει ως τις 29.06.2016 στις 19.00 και στις 30.06.2016 θα ακολουθήσει η κλήρωση.

Για την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, το ΑΜΚΑ, εκτυπωμένο το δελτίο ανεργίας και το αποδεικτικό ανανέωσης.

Σε περίπτωση που κάποιος δικαιούχος δεν εμφανιστεί να παραλάβει το εισιτήριό του ως τις 12.07.2016 ή δεν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το εισιτήριο θα κληρωθεί σε επιλαχόντα.

* Λόγω του νέου αθλητικού νόμου που απαγορεύει στον οποιονδήποτε να κατέχει δύο εισιτήρια στο όνομα του, δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι φίλαθλοι πληρούν τις προϋποθέσεις και ως την Πέμπτη 30.06.2016 (ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης) δεν έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2016-17.

* Τα δωρεάν εισιτήρια διαρκείας θα διατεθούν στις θύρες 6 και 7.

1. Αριθμός δελτίου ανεργίας (16 ψηφία)

2. Αριθμό αναφοράς εκτυπωμένου αποδεικτικού ανανέωσης (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιώντας τον προσωπικό τους κλειδάριθμο στο oaed.gr).

Παράδειγμα του εκτυπωμένου αποδεικτικού ανανέωσης που περιέχει τους δύο αριθμούς μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει ως τις 29.06.2016 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει κλήρωση για τους 1000 δικαιούχους.

Για την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας θα χρειαστεί η αστυνομική ταυτότητα, το ΑΜΚΑ και εκτυπωμένο δελτίο ανεργίας και αποδεικτικό ανανέωσης. Σε περίπτωση που δικαιούχος δεν παραλάβει το εισιτήριό του ως τις.... ή δεν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το εισιτήριο θα κληρωθεί σε επιλαχόντα.

*Λόγω του νέου αθλητικού νόμου, δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση δεν έχουν όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2016-17.

*Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι είναι άνεργοι ως τις 25.09.2016 και η τήρηση των ανωτέρω είναι υποχρεωτική για τη συμμετοχή στην κλήρωση.

Διαβάστε ακόμη...