Τα κορυφαία φωτογραφικά καρέ της σεζόν

Ήταν μία μαραθώνια σεζόν. 11 μήνες γεμάτοι αγωνιστική δράση με πολλές δυνατές στιγμές. Στιγμές όμορφες, στιγμές άσχημες, στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες για χρόνια στην μνήμη όλων.
Τα κορυφαία φωτογραφικά καρέ της σεζόν

Το paokfc.gr κάνει την φωτογραφική ανασκόπηση της σεζόν που έφυγε μέσα από τις κορυφαίες εικόνες της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

Ο φακός του paokfc.gr βρίσκεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια δίπλα στην ομάδα και σας μεταφέρει όλα τα τεκταινόμενα γύρω από αυτή, καθημερινά, στην οθόνη σας με εικόνα. Μία από τις πλέον αγαπημένες συνήθειες των φίλων του Δικεφάλου.Λίγες μέρες πριν οι παίκτες του Δικεφάλου ολοκληρώσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και επιστρέψουν στο γήπεδο για να προετοιμαστούν για την νέα αγωνιστική περίοδο ήρθε η ώρα να θυμηθούμε όλα τα μεγάλα γεγονότα της προηγούμενης σεζόν. Και η φωτογραφία είναι το πλέον κατάλληλο μέσο σ' αυτό το ταξίδι αναμνήσεων.

Η εβδομαδιαία στήλη The Big Picture διευρύνει το πεδίο δράση της και και σας παρουσιάζει τις κορυφαίες εικόνες της σεζόν που έφυγε. Από την καλοκαιρινή προετοιμασία σε Θεσσαλονίκη και Ολλανδία μέχρι την τελευταία αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας, όταν η ομάδα εξασφάλισε την πρωτιά στα Play Offs της Super League.

Photos: Νίκος Βερβερίδης

 

Διαβάστε ακόμη...