Αλτσχάιμερ σε προχωρημένο βαθμό;

Στις δηλώσεις του Ανδρέα Μανδρίνου για στημένη διαιτησία από τον Σπάθα, απάντησε μέσω ραδιοφώνου ο κάποιος Κρίστι Βανγκέλι, πρώην παίκτης του παπαναστασιακού...
Αλτσχάιμερ σε προχωρημένο βαθμό;

Διαβάστε τα όσα είπε:

Για τις δηλώσεις Μανδρίνου στο Metropolis 95.5 περί Σπάθα: «Είχαμε κερδίσει με 2-0 και από ότι θυμάμαι ήταν μια κίτρινη κάρτα του Γκαρσία που είχε δοθεί στην αρχή. Μπορεί να είναι άδικο για έναν παίκτη να παίρνει κάρτα τόσο νωρίς σε ένα ντέρμπι, όμως αγωνιστικά ήμασταν πολύ καλύτεροι και δεν κρίθηκε το παιχνίδι από τον διαιτητή. Ήμασταν ανώτεροι. Το θυμάμαι ξεκάθαρα αυτό. Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ούτε μια φάση. Θυμάμαι το παιχνίδι, με ένα γυριστό σουτ του Κάμπορα προηγηθήκαμε και δεν αντέδρασαν ούτε οι αμυντικοί ούτε ο Χαλκιάς. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι ύποπτο με τον διαιτητή».

Γνωρίζουμε ότι η νόσος του Αλτσχάιμερ χτυπάει μεγαλύτερες ηλικίες από αυτήν του Βανγκέλι. Του θυμίζουμε λοιπόν το παρακάτω video για να επαναφέρει στη μνήμη του το παιχνίδι στο οποίο ο Σπάθας χειρούργησε τον ΠΑΟΚ, χωρίς αναισθητικό.

Ο Βανγκέλι -για να μην ξεχνιόμαστε- είναι αυτός που χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ "ομαδούλα" μετά το τελευταίο ματς των δύο ομάδων στη συνοικία (2014). Τότε είχε πει: "Όταν η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος κάνει ένα σουτ σε όλο το ματς, δεν μπορεί να είναι δεύτερη και να παίζει με τον τελευταίο. Το είδατε και σήμερα πως με μισή ευκαιρία βάλανε γκολ. Φταίμε κι εμείς γιατί έχουμε δεχθεί επανειλημμένως γκολ στα τελευταία λεπτά. Είναι και θέμα τύχης. Τα δώσαμε όλα και αυτό φάνηκε που μια ομαδούλα με ένα σουτ πήρε το παιχνίδι." 

Βέβαια τότε είχε πάρει πληρωμένη "προφητική" απάντηση από τον Τζαβέλλα... "Χαίρομαι επειδή δεν θα ξαναπαίξω στο Βικελίδης", ενώ ο Αθανασιάδης είχε δηλώσει ότι "δεν αναστήθηκε ο νεκρός με μια ισοπαλία"  

 

Διαβάστε ακόμη...