Players’ Player of the Year ο Τζαβέλλας [video]

Κατά την διάρκεια της σεζόν το κοινό και οι εκπρόσωποι του Τύπου είναι αυτοί που κρίνουν τους ποδοσφαιριστές και ψηφίζουν τους κορυφαίους.
Players’ Player of the Year ο Τζαβέλλας [video]

Στο τέλος της φετινής μαραθώνιας σεζόν όμως ήρθε η ώρα των πρωταγωνιστών να επιλέξουν τους δικούς του κορυφαίους. Ξεκινάμε με τον Players' Player of the Year Γιώργο Τζαβέλλα.

Φέτος για πρώτη φορά οι παίκτες του Δικεφάλου ψήφισαν τους κορυφαίους της χρονιάς, μία διαδικασία που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και στόχος είναι να καθιερωθεί στο μέλλον. Οι ποδοσφαιριστές κλήθηκαν να επιλέξουν τον πολυτιμότερο για εκείνους παίκτη της ομάδας, τον κορυφαίο νεαρό καθώς και το καλύτερο τέρμα.

Η διαδικασία απλή. Κάθε ένας είχε από τρεις ψήφους, με την πρώτη να παίρνει τρεις βαθμούς, την δεύτερη δύο και την τρίτη τρεις. Ο Γιώργος Τζαβέλλας συγκέντρωσε 49 πόντους και αναδείχθηκε Players' Player of the Year για την σεζόν 2015-16.

Ένα βραβείο που όπως τόνισε και ο ίδιος είναι το καλύτερο που έχει πάρει στην καριέρα του. Στην δεύτερη θέση ο Ρόμπερτ Μακ με 35 βαθμούς ενώ στην τρίτη βρέθηκε ο Γκόικο Τσίμιροτ με 18.

Δείτε το βίντεο του PAOK TV με τις δηλώσεις του Γιώργου Τζαβέλλα , ο οποίος αναδείχθηκε και 11888 MVP της σεζόν κατακτώντας το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος«, κατά την παραλαβή του βραβείου του καθώς και ένα αφιέρωμα που ετοίμασε το κανάλι του Δικεφάλου στον διεθνή αμυντικό

Διαβάστε ακόμη...