Fans’ Man of the Match ο Τζαβέλλας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού και αναδείχτηκε Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική των Play Offs της Super League στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης.
Fans’ Man of the Match ο Τζαβέλλας

Ήταν ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς και παρά τις δυσκολίες ο Δικέφαλος κατάφερε να έχει εξαιρετική αντίδραση και να φύγει με έναν πολύτιμο πόντο από την Λεωφόρο. Η αποβολή του Τζιόλη μόλις στο 20′, έβαλε την ομάδα μας με την πλάτη στον τοίχο, αλλά οι παίκτες του Ίβιτς πραγματοποίησαν μία εξαιρετική εμφάνιση και πήραν την ισοπαλία, χάνοντας ευκαιρία να φτάσουν ακόμα και στη νίκη.

Η άμυνα του Δικεφάλου παρότι δέχθηκε πίεση από τους Πράσινους, δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του Γλύκου . Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στον αγωνιστικό χώρο του Απόστολος Νικολαΐδης. Είτε πάνω στον Λέτο είτε πάνω στον Μπεργκ αντέδρασε εξαιρετικά και κράτησε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης τα δύο επιθετικά ατού του Παναθηναϊκού εκτός παιχνιδιού.

Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του Fans' Man of the Match ο Τζαβέλλας συγκέντρωσε το 47,12% των ψήφων του κοινού κερδίζοντας με διαφορά την κορυφή, με τον κόσμο να τον επιβραβεύει για την πολύ καλή εμφάνισή του. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο σκόρερ της ομάδας μας, Χάρης Χαρίσης , ο οποίος πέρα από το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε, έδωσε ενέργεια στη μεσαία γραμμή με πολλά τρεξίματα και σωστές τοποθετήσεις.

Ο Τζαβέλλας καθιερωμένος ως κεντρικός αμυντικός πλέον, διανύει μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του και η αναγνώριση έρχεται μέσα από τον κόσμο. Με τη δική σας ψήφο αναδείχτηκε MVP Απριλίου, ενώ προηγείται και στην ψηφοφορία για το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος» για τον κορυφαίο παίκτη της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...