Καλός στο πρώτο, αγγαρεία στο δεύτερο!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην άδεια Τούμπα της Βουλγαρικής Πίριν Μπλαγκόεβγκραντ σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει των playoffs με σκορ 3-0....
Καλός στο πρώτο, αγγαρεία στο δεύτερο!

Το αποτέλεσμα μικρή σημασία έχει. Αυτό που μετράει είναι πως στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο στοιχεία που ο Βλάνταν Ίβιτς περιμένει να δει και στους επίσημους αγώνες. Διάθεση, ενεργητικότητα, σοβαρότητα στην άμυνα και αρκετές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Στο διάστημα αυτό ο ΠΑΟΚ σημείωσε και τα τρία του γκολ. Στο 16′ σε κόντρα επίθεση όταν έπειτα από κόρνερ της Πίριν ο Μακ έβγαλε τη μπάλα από την περιοχή και τέσσερις παίκτες του Δικεφάλου έφυγαν στο transition απέναντι σε έναν αμυντικό. Πέλκας , Τσίμιροτ συνδυάστηκαν όμορφα κι ο τελευταίος έστρωσε στον Μακ για το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα, ο κεφάτος Ζάιρο πέρασε κάθετη μπαλιά για τον Κλάους που πλάσαρε κι έκανε το 2-0. Στο τέλος του ημιχρόνου πάλι ο Τσίμιροτ έκανε την μπαλιά για τον Τζαβέλλα , ο οποίος σημείωσε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ίβιτς πραγματοποίησε οκτώ αλλαγές κι όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις ο ρυθμός έπεσε. Ο ΠΑΟΚ δεν κινδύνεψε στιγμή αμυντικά, ωστόσο δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο ίδιο επιθετικό τέμπο με εξαίρεση ορισμένες ατομικές ενέργειες του Ροντρίγκες .

ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο):Γλύκος, Μαλεζάς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Ζάιρο, Αθανασιάδης.

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Βελλίδης, Χατζηϊσαΐας, Τζαβέλλας(60′ Κάτσε), Σκόνδρας, Σάμπο, Αντόνις, Χαρίσης, Γκολάσα, Ροντρίγκες, Μακ(60′ Κοροβέσης), Αθανασιάδης(74′ Κούστα).

Πιρίν: Κοστόφ, Σάντεφ, Ντιουλγκέροφ, Πόπεφ, Σαντάνσκι, Μπενγκιούνοφ, Τραγιάνοφ, Τάσεφ, Καραπέτροφ, Τόσεφ, Μπασλίεφ.

 ..........................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μαλεζάς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης, Πέλκας, Τσίμιροτ, Ζάιρο, Μακ, Αθανασιάδης Aναπληρωματικοί: Βελλίδης, Σκόνδρας, Χατζηισαΐας, Χαρίσης, Ροντρίγκες, Κάτσε, Κοροβέσης, Σάμπο, Κούστα, Αντόνις , Γκολάσα.

Πίριν: Κοστόφ, Σάντεφ, Ντιουλγκέροφ, Πόπεφ, Σαντάνσκι, Μπενγκιούζοφ, Τραγιάνοφ, Τάσεφ, Καραπετρόφ, Τόσεφ,Μπασλίεφ. Aναπληρωματικοί: Γκάνεφ, Μίνερ, Ντιάκοφ, Γκενόφ, Μπεργκόνσι, Νικόλοφ, Μαρκίνιος, Βιγιάντσκι, Μποζίνοφ, Νούκοφ, Μπλαγκόφ

Ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Βούλγαρους στη σέντρα

3ο λεπτό: Σουτ του Ντιουλγκέροφ άουτ.

8ο λεπτό: Kόρνερ του Μακ περνάει ανεκμετάλλευτο για τον ΠΑΟΚ

10ο λεπτό: ο Τσίμιροτ επιχειρεί σουτ αλλά δεν βρίσκει στόχο.

 

12o λεπτό: Ωραίο passing game με Κίτσιου-Πέλκα, και τελικό αποδέκτη τον Ζάιρο να στέλνει άουτ τη μπάλλα

17ο λεπτό: ΓKOOOOOOOOOOOOΛ μετά από κόρνερ της Πιρίν ο Δικέφαλος στην κόντρα ανοίγει το σκορ με τον Μακ από ασίστ του Τσίμιροτ.

19ο λεπτό:ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ Mετά από ωραία μπαλιά του Ζάιρο ο Κλάους διπλασιάζει τα τέρματα του Δικεφάλου

24ο λεπτό: Σουτ του Πόπεφ άουτ

32ο λεπτό: Xωρίς κάτι αξιόλογο το παιχνίδι μετά τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ

42ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ Aπό εκτέλεση κόρνερ η μπάλλα έφτασε στον Τσίμιροτ που τροφοδότησε εξαιρετικά τον Τζαβέλλα που κάνει το 3-0

45ο λεπτό: Σουτ του Τζιόλη άουτ.

Τέλος ημιχρόνου

Ξεκίνημα στην επανάληψη

Oι αλλαγές για τον ΠΑΟΚ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου: Σκόνδρας, Χατζηισαΐας, Αντόνις, Ροντρίγκες, Γκολάσα, Σαμπο, Βελλίδης, Χαρίσης, πέρασαν στο παιχνίδι. Εκτός αγώνα οι Μαλεζάς, Βίτορ, Τζιόλης, Κίτσιου, Τσίμιροτ, Πέλκας, Ζάιρο και Γλύκος.

Η ενδεκάδα του Δικεφάλου στο δεύτερο ημίχρονο: Βελλίδης, Σάμπο, Τζαβέλλας, Χατζηισαΐας, Σκόνδρας, Χαρίσης, Αντόνις, Γκολάσα, Ροντρίγκες, Μακ, Κλάους

50o λεπτό: Kόρνερ με τον Μακ, επιθετικό φάουλ του Χατζηισαία

60ο λεπτό: Aξιόλογο σου του Μακ άουτ

61ο λεπτό: Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, Κοροβέσης στη θέση του Μακ και Κάτσε αντί του Τζαβέλλα, μόνο ο Κλάους παραμένει στο παιχνίδι από αυτούς που ξεκίνησαν.

72ο λεπτό: Ωραία ατομική ενέργεια του Ροντρίγκες και σουτ άουτ.

75o λεπτό: O Kούστα περνάει στη θέση του Κλάους

Δύο λεπτά ο επιπλέον χρόνος

Τέλος αγώνα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το pregame της αναμέτρησης;

O αγώνας διεξάγεται στην Τούμπα κεκλεισμένων των θυρών

17:50: H ενδεκάδα του Δικεφάλου: Γλύκος, Μαλεζάς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης, Πέλκας, Τσίμιροτ, Ζάιρο, Μακ, Αθανασιάδης

Διαβάστε ακόμη...