Ο λόγος στις Πρωταθλήτριες!

Η γυναικεία ομάδα του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. γιορτάζει το 11ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και πέντε από τις "ασπρόμαυρες" μίλησαν στο paokwomansoccer για τη νέα επιτυχία τους...
Ο λόγος στις Πρωταθλήτριες!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΟΥ
"Πρωτάθλημα πρωτάθλημα πρωτάθλημα... Δεν σταματάμε ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι χαιρόμαστε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά φεύγουμε με την πίκρα του αποτελέσματος, γιατί θέλαμε να κάνουμε το 18 στα 18. Τον πρώτο στόχο μας τον κατακτήσαμε, τώρα πάμε και για το κύπελλο, να κάνουμε το 4ο Νταμπλ. Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ δείχνει πόσα πολλά αξίζει αυτή η ομάδα, με τα τόσα πρωταθλήματα και κύπελλα, που έχει πάρει. Είναι το μοναδικό τμήμα που έχει φέρει τόσους τίτλους. Κανένα άλλο τμήμα δεν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο!".

ΝΑΤΑΛΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ
"Η διαφορά μας με τις άλλες ομάδες ήταν πολύ μεγάλη. Το εξασφαλίσαμε νωρίτερα, αλλά σήμερα το πήραμε και μαθηματικά. Στόχος μας τώρα είναι το κύπελλο. Φέτος ήμασταν πιο ποιοτικές, από τον πρώτο γύρο δείξαμε ότι ήμασταν πολύ καλύτερες. Θέλουμε και το κύπελλο, για να κλείσουμε μια χρονιά που θα είναι η πιο πετυχημένη από όλες τις προηγούμενες, καθώς φέτος πήραμε και ευρωπαϊκή πρόκριση".

ΧΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
"Είναι ο 11ος τίτλος μας. Από νωρίς πρωταγωνιστήσαμε και ήταν αναμφισβήτητο ότι ένα ακόμη τρόπαιο θα ερχόταν στην κατοχή μας. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια η κατάκτηση ήταν πιο άνετη, επειδή εμείς το κάναμε να γίνει έτσι. Πετύχαμε μεγάλες και συντριπτικές νίκες. Πάμε τώρα για το 5ο κύπελλο, που είναι ο άμεσος στόχος μας, για να δείξουμε ότι ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ είναι «παρών» σε όλες τις διοργανώσεις".

ΤΑΤΙΑΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
"Συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες και τον προπονητή μας. Μας άξιζε αυτός ο τίτλος. Δείξαμε χαρακτήρα σε όλο το πρωτάθλημα και καταφέραμε να προσθέσουμε άλλον ένα τίτλο στη συλλογή μας. Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Συνεχίζουμε για το κύπελλο και το νταμπλ".

ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΚΟΥ
"Ο στόχος μας επιτεύχθηκε. Θέλαμε τη νίκη βέβαια στην Καρδίτσα, αλλά δεν προσέξαμε όσο θα 'πρεπε. Είμαστε χαρού

Διαβάστε ακόμη...