Ένας βαθμός για τον τίτλο!

Ένας βαθμός χωρίζει τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ από την κατάκτηση του 11ου πρωταθλήματος της ιστορίας της και την Κυριακή (17/4) θα τον διεκδικήσει στον εκτός έδρας αγώνα με τις Ελπίδες Καρδίτσας.
Ένας βαθμός για τον τίτλο!

Έχοντας το απόλυτο των νικών στις 15 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος θέλει το απόγευμα της Κυριακής να στεφθεί μαθηματικά πρωταθλητής. Για να συμβεί αυτό του αρκεί και ο βαθμός της ισοπαλίας καθώς έτσι θα διατηρήσει τη διαφορά των επτά βαθμών από την ομάδα της Καρδίτσας και οι δύο αγωνιστικές που θα απομένουν θα έχουν καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Φυσικά, στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο της ισοπαλίας, καθώς ένας από τους αγωνιστικούς στόχους είναι να τελειώσει η ομάδα το πρωτάθλημα χωρίς να χάσει ούτε ένα βαθμό και έτσι τα κορίτσια του Αλέξη Κατηκαρίδη θα μπουν στο γήπεδο για το τρίποντο της νίκης.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο του Παλαμά Καρδίτσας, θα ξεκινήσει στις 17:00 και αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους φίλους του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλία να στηρίξουν και να χειροκροτήσουν τις μόνιμες πρωταθλήτριες Ελλάδος.

Διαβάστε ακόμη...