Fans’ Man of the Match ο Αθανασιάδης

Ο Στέφανος Αθανασιάδης οδήγησε τον Δικέφαλο στην νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με δύο τέρματα και κέρδισε από το κοινό του paokfc.gr τον τίτλο του Fans' Man of the Match.
Fans’ Man of the Match ο Αθανασιάδης

 Ο Δικέφαλος ταξίδεψε στο Αγρίνιο με νέο τεχνικό τιμ και η νίκη ήταν μονόδρομος καθώς προερχόταν από άσχημα αποτελέσματα. Η αντίδραση της ομάδας ήταν εξαιρετική. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο θέληση και πάθος και ακολουθώντας άψογα το σχέδιο που κατέστρωσε ο Βλάνταν Ίβιτς πήρε μία εύκολη και εμφατική νίκη.

Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να ήταν πιο ευρύ αν οι παίκτες αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στο πρώτο μέρος ή αν στο δεύτερο ο αγωνιστικός χώρος δεν είχε μετατραπεί σε...πισίνα. Στη δύσκολη συγκυρία δυναμικό παρόν έδωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης , ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου. Βρέθηκε στην φυσική του θέση και απέδωσε εξαιρετικά. Πέρα από τα δύο όμορφα γκολ, είχε συνολικά εξαιρετική παρουσία τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά όποτε χρειάστηκε.
.
Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του Fans' Man of the Match της αναμέτρησης ο Κλάους σάρωσε στις προτιμήσεις των φίλων του Δικεφάλου και συγκέντρωσε το 62,68% αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον δημιουργό των τερμάτων Μιγκέλ Βίτορ , ο οποίος έκανε επίδειξη και των επιθετικών αρετών του, όντας κομβικός και στις δύο μεριές του γηπέδου.

Με τα δύο γκολ του ο Αθανασιάδης έφτασε τα 10 στην Super League και 11 συνολικά σε μία σεζόν που ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς και έμεινε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά από το παιχνίδι ο αρχηγός μίλησε στην κάμερα του Novasports τονίζοντας ότι η ομάδα χρειάζεται στήριξη και έχει να δώσει πολλά.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Έλληνα επιθετικού εδώ.

Διαβάστε ακόμη...