Ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Λεμεσού

Παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, με μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και ιερή αγανάκτηση.
Ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Λεμεσού

Το θράσος κάποιων παλιάτσων που διαφεντεύουν βιάζοντας το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ξεπεράσει τα όρια. Οι ραγιάδες υπάλληλοι των εμπόρων ηρωίνης , των φουσκωτών που δέρνουν διαιτητές και δημοσιογράφους , των καμένων φούρνων, των δύο φυλακισμένων προέδρων , των απολύσεων δημοσιογράφων, των εμπόρων της πρέζας, των μαχαιρωμάτων οπαδών , των Πακιστανικών τηλεφώνων, των ομάδων Φιλιππινέζων και ο κατάλογος συνεχίζεται βαρύς ( χωρίς φυσικά να ασχολείται κανείς) κατηγόρησαν τον Σαββίδη ως Ρωσοπόντιο και Φιλοξενούμενο. Αυτό μόνο; Τίτλος τιμής είναι και οι δύο κατηγορίες όταν προέρχονται από νεοέλληνες του δικού σας είδους.

Είμαστε από αυτούς που τον ξέσκισαν τον Σαββίδη για τα λάθη του , τις πρακτικές του και τις επιλογές προσώπων. Απογοητευτήκαμε από την ομάδα και στηλιτεύσαμε τη λειτουργία της ΠΑΕ. Οφείλουμε όμως να ομολογήσουμε ότι για αυτήν την κριτική δεν δεχτήκαμε ούτε απειλές από ξυρισμένα κεφάλια συνεργαζόμενων ομάδων πολιτών, ούτε επιστολές νουθεσίας ούτε καν ένα τηλεφώνημα. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, έτσι πρέπει, αυτό είναι το χρέος μας.

Αλλά σε αυτόν τον πόλεμο που έχει αρχίσει ( και που ελπίζουμε να το φτάσει μέχρι το τέλος ο Ιβάν) πρέπει όλοι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε , παίζεται η τιμή του ΠΑΟΚ , η τιμή καθενός από εμάς ξεχωριστά . Στον πόλεμο αυτό δεν χωράνε διχώνιες, οι μάχες με την Μαφία θα έχουν και απώλειες , και τιμωρίες και πρόστιμα και δίκες. Ο λαός του ΠΑΟΚ όμως έδειξε ότι δεν μασάει ακόμα και όταν το καράβι δεν είχε καπετάνιο, μην διανοηθείτε να σκεφτείτε ότι θα μασήσει τώρα με τον Ιβαν τον ''Ρωσοπόντιο''τον ''φιλοξενούμενο'' τον ''άρκον τον κακαλέα ''στο τιμόνι.

Ας βάλουμε πλάτη όλοι και την επέτειο των 90 χρόνων μας ας ετοιμαστούμε να δώσουμε την καλύτερη μας μάχη και ας κερδίσουμε τον μεγαλύτερο μας τίτλο.

Δε θα μας φοβίσουν ουτε φουσκωτοί, ούτε έμποροι ναρκωτικών, ούτε εγκληματικές οργανώσεις.

Υ.Γ.1 Τα συγχαρήκια μας στους πρόσφυγες οπαδούς της Εγκληματικής οργάνωσης .

Υ.Γ.2 Φαίνεται ότι κάποιοι την ομπρέλλα την έχουν ακόμα ανοιχτή. Κλείστε την επιτέλους δεν βρέχει.

Διαβάστε ακόμη...