Επιστρέφουν στην Εθνική Τσίμιροτ-Αντόνις

Με υποχρεώσεις για τις εθνικές ομάδες ολοκληρώνεται ο Μάρτιος κι έφτασαν οι πρώτες διεθνείς κλήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
Επιστρέφουν στην Εθνική Τσίμιροτ-Αντόνις

 Ήρθε στον Δικέφαλο για ν' ανέβει επίπεδο στην καριέρα του και μέσα από τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα κατάφερε να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της χώρας του. Ο Γκόικο Τσίμιροτ κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς και κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βοσνίας για πρώτη φορά έπειτα από ένα χρόνο.

Την τελευταία φορά που ο «Τσίμι» βρισκόταν στην αποστολή της χώρας του ήταν στις 31.03.2015 στο φιλικό ματς με την Αυστρία. Η Βοσνία αντιμετωπίζει στις 25.03 εκτός έδρας το Λουξεμβούργο και στις 29.03 δοκιμάζεται κόντρα στην πολύ δυνατή Ελβετία, ωστόσο θεωρείται αμφίβολο αν ο παίκτης του ΠΑΟΚ θα καταφέρει να είναι διαθέσιμος λόγω του τραυματισμού του στο γαστροκνήμιο.

Στην Εθνική Αυστραλίας έπειτα από ένα χρόνο επιστρέφει κι ο Τέρι Αντόνις που βρήκε χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα ματς του ΠΑΟΚ και θα έχει την ευκαιρία ν' αγωνιστεί ξανά στους Socceroos, αφού ο Αντζ Ποστεκόγλου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τις αναμετρήσεις των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 κόντρα σε Τατζικιστάν (24.03, Αδελαϊδα) και Ιορδανία (29.03, Σίδνεϊ).

Ο Αντόνις , που τον Ιανουάριο συμμετείχε με την Ολυμπιακή Ομάδα σε τουρνουά πρόκρισης στο Ρίο 2016, ήταν στην αποστολή για το Κύπελλο Ασίας το 2015 δίχως να πάρει χρόνο συμμετοχής και η τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Αυστραλίας ήταν το 2012 στο φιλικό με την Κινεζική Ταϊπέι. Στους Socceroos κλήθηκε κι ένας παλιός γνώριμος του ΠΑΟΚ, ο Απόστολος Γιάννου.

Προεπιλογή για Μακ, Σάμπο

Στη λίστα με τους διεθνείς του ΠΑΟΚ βρίσκονται και οι Ρόμπερτ Μακ , Έρικ Σάμπο , οι οποίοι είναι στην προεπιλογή της Σλοβακίας για τα φιλικά με Λετονία (25.03) και ΕΪΡΕ (29.03). Ο Μακ θεωρείται δεδομένο πως θα είναι και στην τελική λίστα, ενώ μένει να δούμε αν κι ο Σάμπο θα είναι στις οριστικές επιλογές του Γιαν Κόζακ, ο οποίος τον έχει μονιμοποιήσει μετά τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...