Ο έλεγχος των δανεικών

Επίσημο ντεμπούτο για τους Όλσεν και Σαββίδη με τις νέες τους ομάδες, γκολ και ασίστ ο Πόποβιτς στην Β' Κύπρου.
Ο έλεγχος των δανεικών

Διαβάστε όλα τα νέα των δανεικών του Δικεφάλου και τις επιδόσεις την αγωνιστική που έφυγε.

 Φακούντο Περέιρα (Ράσινγκ Κλουμπ-Μπόκα Τζούνιορς 1-0)

Στην κερκίδα ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ο Φακούντο Περέιρα, που είδε την ομάδα του να παίρνει σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς με 1-0.

Ευθύμης Κουλούρης (Άρης Λεμεσού-Ανόρθωση 0-0)

Ο Ευθύμης Κουλούρης δεν χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του στην εκτός έδρας λευκή ισοπαλία της Ανόρθωσης κόντρα στον Άρη Λεμεσού.

Βασίλης Παπαδόπουλος (Παραλίμνι-Ομόνοια 1-4)

Βαριά ήττα για το Παραλίμνι, το οποίο μοιάζει πολύ δύσκολο να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Βασίλης Παπαδόπουλος αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει κάτι ουσιαστικό.

Δημήτρης Πόποβιτς (Ελπίδα Ξυλοφάγου-Καρμιώτισσα 0-4)

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις στην δεύτερη κατηγορία της Κύπρου ο Δημήτρης Πόποβιτς με την φανέλα της Καρμιώτισσας. Στην νέα νίκη της ομάδας του κόντρα στην Ελπίδα Ξυλοφάγου ο νεαρός εξτρέμ πέτυχε ένα τέρμα και έδωσε μία ασίστ, όντας ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης.

Ρόμπιν Όλσεν (Κοπεγχάγη-Έσμπιεργκ 2-1)

Επίσημη πρώτη για τον Ρόμπιν Όλσεν με την φανέλα της Κοπεγχάγη κόντρα στην Έσμπιεργκ, παιχνίδι με το οποίο ξεκίνησε και πάλι το πρωτάθλημα της Δανίας. Ο Σουηδός πορτιέρο πέρασε ένα εύκολο απόγευμα, ενώ δεν φέρει καμία ευθύνη στο γκολ που δέχθηκαν οι γηπεδούχοι.

Κυριάκος Σαββίδης / Παναγιώτης Δεληγιαννίδης (Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε-Σπαρτάκ Τρνάβα 0-1)

Το ντεμπούτο του με την φανέλα της νέας του ομάδας πραγματοποίησε ο Κυριάκος Σαββίδης, κόντρα μάλιστα σε μία ομάδα που είχε αγωνιστεί εναντίον της άλλες δύο φορές μέσα στην σεζόν. Η Σπαρτάκ Τρνάβα πέρασε από την έδρα της Ζέμπλιν, με τον νεαρό μέσο να περνάει στο 67′ στο γήπεδο, εμφανώς τρακαρισμένος και χωρίς να καταφέρει να αλλάξει την μοίρα του αγώνα. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης είδε το παιχνίδι από την εξέδρα και περιμένει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την επόμενη αγωνιστική.

Αχιλλέας Πούγγουρας / Δημήτρης Γιαννούλης (Ολυμπιακός-Βέροια 3-0)

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε στην ήττα της Βέροιας κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Αχιλλέας Πούγγουρας από την άλλη επέστρεψε στην 11άδα της ομάδας της Ημαθίας και είχε πολύ καλή παρουσία, σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Κρίστι Κιόσε (Πανσερραϊκός-Καλλιθέα 3-2)

Δεύτερο συνεχόμενο 90λεπτο για τον Κρίστι Κιόσε με την φανέλα του Πανσερραϊκού στην νίκη επί της Καλλιθέας. Ο νεαρός Αλβανός κάλυψε την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και παρά το ότι υπέπεσε σε πέναλτι δεν επηρεάστηκε και είχε θετική παρουσία.

Γιάννης Τσολακίδης (Πανελευσινιακός-Παναιγιάλειος 0-2)

Ο νεαρός άσος αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο ως δεξί μπακ, χωρίς να καταφέρει να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του να αποφύγει μία ακόμα ήττα. Ο Παναλευσιανιακός μοιάζει να έχει χάσει οριστικά το τρένο της σωτηρίας.

Στέφανος Πολύζος (Αιγινιακός-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 6-1)

Σε φάση αποθεραπείας βρίσκεται ο Στέφανος Πολύζος, ο οποίος είδε την ομάδα του να διασύρει τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 6-1 και να παραμένει σε τροχιά ανόδου.

Σάββας Τουμανίδης (Αγιονέρι-ΑΟ Καβάλα 1-1)

Μία ακόμη γεμάτη συμμετοχή για τον Σάββα Τουμανίδη, ο οποίος εδώ και δύο μήνες έχει πάρει φανέλα βασικού στον ΑΟ Καβάλα. Κόντρα στο Αγιονέρι είχε θετική παρουσία και προσέφερε και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Κώστας Παναγιωτούδης / Νίκος Βασαΐτης (ΑΠΕ Λαγκαδά-Άρης 2-3)

Ο Κώστας Παναγιωτούδης αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, όπου η ΑΠΕΛ πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Ο Νίκος Βασαΐτης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. #Ρεπό είχε ο Πιερικός του Βασίλη Χατζηδίμπα στον δεύτερο όμιλο της Football League 2

Διαβάστε ακόμη...