Βαριά ήττα για την Κ20!

Για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, o ΠΑΟΚ ηττήθηκε εκτός έδρας από τον γάβρο με 4-1, αν και προηγήθηκε μόλις στο 4' με τον Δοδοντσάκη.
Βαριά ήττα για την Κ20!

Για ένα ημίχρονο κατάφερε η Κ20 να κοντράρει τον Ολυμπιακό στου Ρέντη, καθώς στο δεύτερο μέρος ήρθε η κατάρρευση και το βαρύ 4-1, με την ομάδα μας να πληρώνει τα λάθη της αλλά και τις πολλές απουσίες.

Ο Δικέφαλος ταξίδεψε στον Πειραιά με πολλές και σημαντικές απουσίες. Οι Δημητριάδης, Κάκκο και Σιαμπάνης είναι με την Α ομάδα, ο Δεληγιαννίδης έμεινε στον πάγκο, έτσι ο Βλάνταν Ίβιτς αναγκάστηκε να αλλάξει πολλά πρόσωπα στο αρχικό σχήμα.

Ο Κουτογλίδης επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Κλιγγόπουλος πήρε φανέλα βασικού για δεύτερο σερί ματς. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Μπατάεφ, με τον Κτιστόπουλο να τον πλαισιώνει.

Στην πρώτη του τελική ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί. Ο Ραγκέλοφ εκτέλεσε κόρνερ και ο Δοδοντσάκης έδωσε το προβάδισμα για τον ΠΑΟΚ. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία κι άρχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση, η οποία ήρθε εν τέλει στο 36′ από λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εφιαλτικό. Ο Ολυμπιακός κατάφερε μόλις στο 48′ μετά από συνδυασμό να διασπάσει την άμυνα του Δικεφάλου και να πάρει το προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους και στο 59′ πέτυχαν και τρίτο τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ το τελικό 4-1 ήρθε με πολύ δόση τύχης, όταν παίκτης των Ερυθρολεύκων επιχείρησε σέντρα, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα του Κουτογλίδη.

Με την νίκη αυτή οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αυξήσουν την διαφορά στην βαθμολογία στους έξι βαθμούς, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο και να πάρουν σαφές προβάδισμα για τον τίτλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

γάβρος: Κατσιμήτρος, Σάλιακας , Τσιμίκας (77' Κολτσίδας), Βατουσιάδης, Τόλι, Ρέτσος, Μανθάτης, Πλέγας (70' Νικολάου), Κιρτζιαλίδης (70' Ανδρούτσος), Λάτσι, Βρουσάι

ΠΑΟΚ: Κουτογλίδης, Τοπαλίδης, Παντεκίδης, Δοδοντσάκης, Τσελεπίδης, Πατράκης (54' Πούφλης), Κλιγγόπουλος (72' Συράκος), Παναγιωτίδης, Μπατάεφ, Κτιστόπουλος (75' Κυριλλίδης), Ρανγκέλοφ

.................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ξεκίνησε το παιχνίδι 

4ολεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ Από κόρνερ του Ραγκέλοφ ο Δοδοντσάκης ανόιγει το σκορ για τον Δικέφαλο

15o λεπτό; Σουτ του Πλέγα για τον γάβρο  η μπάλα άουτ

18ο λεπτό: κίτρινη κάρτα για τον Τοπαλίδη

32ο λεπτό: σουτ του Βρουσάι άουτ

36ο λεπτό: Iσοφαρίζει ο γάβρος με τον Βρουσάι από λάθος εκτίμηση στην άμυνα του Δικεφάλου

Λήξη για το πρώτο ημίχρονο

13:35: Σέντρα για το δεύτερο μέρος

48o λεπτό: ο γάβρος παίρνει το προβάδισμα με 2-1

59o λεπτό: με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο γάβρος κάνει το 3-1

66o λεπτό: 4-1 το σκορ, από σέντρα που κατέληξε στο τέρμα. Πλήρης κατάρρευση του ΠΑΟΚ στην επανάληψη.

67ο λεπτό: O Πούφλης μπαίνει στην θέση του Πατράλη

Tέλος στον αγώνα

Διαβάστε ακόμη...