Όλα τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (30 &31-10)

Με τέσσερις νίκες, δύο ήττες σε ντέρμπι  συμπλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα τμήματα των Ακαδημιών του «Δικέφαλου» και αυτό το Σαββατοκύριακο.
Όλα τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (30 &31-10)
akademiesΜε τέσσερις νίκες, δύο ήττες σε ντέρμπι (εκ των οποίων η μία «κάλπικη») συμπλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα τμήματα των Ακαδημιών του «Δικέφαλου» και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 30-10-2010

Β' ΟΜΑΔΑ(Κ20): Εργοτέλης - Π.Α.Ο.Κ 0 - 1. Νίκη που συνεχίζει να την φέρνει στη πρώτη θέση του αντίστοιχου βαθμολογικού πίνακα της Superleague, σημείωσε η Κ20 του Δικέφαλου με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Η ομάδα του Νίκου Κολομπούρδα ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια έφτασε στη νίκη με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Χαρμάνας στο 35ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Να τονίσουμε ότι η νίκη αυτή ήταν η πρώτη που πετυχαίνει ο Π.Α.Ο.Κ εκτός έδρας.

Η σύνθεση του Π.Α.Ο.Κ: Κουτζαβασίλης, Κωνσταντινίδης, Σταφυλίδης, Αγγελίδης, Ιντζίδης, Καραντασιάδης, Κίτσιου (65' Σαββίδης), Πετρίσεβιτς, Χαρμάνας (82' Πέλκας), Μωυσιάδης, Σκέμπης (86' Χαλιμπάκης).

ΕΦΗΒΙΚΟ '96: Π.Α.Ο.Κ - αρης(95) 0 - 0 (5-6 στα πέναλτι). Με την "διαιτησία" 90-10(!) υπέρ του αρη το εφηβικό '96 του Άγγελου Ζαζόπουλου γνώρισε την ήττα στα...πέναλτι με 6-5. Τρία ανύπαρκτα οφσάιτ, ένα πεντακάθαρο γκολ, δύο χαμένα τετ-α-τετ, ούτε καν υποψία ευκαιρίας από τον αντίπαλο, ένας lost in space ρέφερι(;) και δύο βοηθοί "μάγειρα" και όχι διαιτητή, στέρησαν από το τμήμα μία πανάξια νίκη. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν ο Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ο Κώστας Λαγωνίδης, ο σκάουτερ των Ακαδημιών Σπύρος Βασιλειάδης, ο Λόμης Κωνσταντινίδης και αρκετοί γονείς ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

Συγχαρητήρια στην ομάδα για την εμφάνιση της, και καλή συνέχεια..... Ο «Δικέφαλος» αγωνίστηκε με τους: Σοϊλεμέζογλου, Κατσούμπα, Τσελεπίδη, Βασαΐτη, Κιόρτση (Χ''αναγνώστου), Τουμανίδη, Παναγιωτίδη (Καραντασιάδη), Χαλκιά (Στεφανίδη), Τάταλα (Τσολακίδη), Πόζογλου ( Κιρικτσή), Κουλούρη ( Μαυρομάτη).

ΠΑΙΔΙΚΟ '97: Π.Α.Ο.Κ - Ηρακλής (96) 1 - 2. Μετά από πέντε αγωνιστικές έσπασε το αήττητο για την παιδική ομάδα '97 της «ασπρόμαυρης» Π.Α.Ε. Χωρίς να πιάσει την απόδοση που μας έχει συνηθίσει στα τελευταία του παιχνίδια το σύνολο του Αλέκου Θεοδωρίδη έφτασε στην ήττα από τον Ηρακλή με 2-1.Να αναφέρουμε ότι και τα δύο γκολ προήρθαν από στημένες φάσεις και συγκεκριμένα από δύο κόρνερ. Το τέρμα του Π.Α.Ο.Κ σημείωσε ο Κώστας.

Για τον Π.Α.Ο.Κ αγωνίστηκαν οι: Δελληγιάνης, Βαρλάμης, Ίντος, Κασαπίδης, Παντεκίδης, Πατράλης, Κώστας, Πούφλης, Πουγαρίδης, Κάκκος, Συρράκος. Έπαιξαν επίσης και οι Μαργαρίτης, Ζαφειρίου, Δινοβίτσης και Παναγιωτίδης.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ‘98-99: Π.Α.Ο.Κ(99) - Π.Α.Ο.Κ (98-99) 2 - 1.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΄98: Π.Α.Ο.Κ - Π.Α.Ο.Ν.Ε 3 - 0.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2000 ( 9Χ9): Κισσός Χορτιάτη - Π.Α.Ο.Κ 1 - 7.


ΚΥΡΙΑΚΗ 31-10-2010

Γ΄ΟΜΑΔΑ(Κ17): Π.Α.Ο.Κ - αρης 1-2.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

 

Διαβάστε ακόμη...