Ήττα εκτός προγράμματος για την Κ17!

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου γύρου του Βορείου Ομίλου, η Κ17 του ΠΑΟΚ γνώρισε απτρόσμενη ήττα στο γήπεδο των Νέων Επιβατών από τη Βέροια με 0-2!!!
Ήττα εκτός προγράμματος για την Κ17!

Ο Δικέφαλος έκανε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, δε θύμιζε σε τίποτε την εξαιρετική του εικόνα ως τώρα στο πρωτάθλημα και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 13ο λεπτό, όταν η Βεροια εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της άμυνάς μας να απομακρύνει και με κοντινό σουτ σημειώθηκε το 0-1. Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήρθε στο τελευταίο 5λεπτο του ημιχρόνου, όταν πάτησε με αξιώσεις στην περιοχή των φιλοξενούμενων και μάλιστα στο 45' έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα! Σε εκείνο το λεπτό ο Χατζηδίμπας κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απέκρουσε...

Με την έναρξη της επανάληψης ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πέρασε στο παιχνίδι τους Τζοβάρα - Αηδονίδη - Τσιγγάρα, η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε αισθητά, ο Δικέφαλος πίεζε για την ισοφάριση, όμως στο  63ο λεπτό, κόντρα στη ροή του αγώνα στην επανάληψη, έγινε το 0-2 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ!

Νωρίτερα είχε ακυρωθεί γκολ του Χατζηδίμπα σαν οφ σάιτ, ενώ στο 77' ο Χατζηστραβός σημάδεψε το δοκάρι της Βέροιας... 

Ο Δικέφαλος με 36 βαθμούς σε 14 παιχνίδια είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και η Βέροια με 19 βαθμούς (και ένα ματς περισσότερο) στην 4η! Οι άλλες σημερινές αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ηρακλή- Παναιτωλικό και Πανθρακικό - ΠΑΣ Γιάννινα, αναβλήθηκαν λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Συλλέκτης, Παπαθανασίου, Εφραιμίδης (65′ Κυζιρίδης), Μανιώτης, Τσέλα, Μίσκοβιτς (45′ Τσιγγάρας), Σαλαμούρας (45′ Αηδονίδης), Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης, Χατζηδίμπας, Ευθυμίου (65′ Δούμτσης).

.............................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το παιχνίδι ξεκίνησε... 

13ο λεπτό: Η Βεροια εκμεταλεύεται ολιγωρία της άμυνάς μας να απομακρύνει και με κοντινό σουτ γίνεται το 0-1

15ο λεπτό: Χωρίς ενέργεια ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του, στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης... 

25ο λεπτό: Χωρίς φάση ο ΠΑΟΚ στο ματς, με τους φιλοξενούμενους μετά το 0-1 να έχουν μαζευτεί πίσω από τη σέντρα...

Στο παιχνίδι του 2ου γύρου που είχε γίνει στη Βέροια (29/11/2015), ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 1-2, ενώ σε αυτό του 1ου γύρου (10/10/2015) είχε κερδίσει στους Νέοτς Επιβάτες με 3-0

35ο λεπτό: Ίδια και απαράλλαχτη η εικόνα του παιχνιδιού, με τον ΠΑΟΚ να δυσκολεύεται στο δημιουργικό κομμάτι!

45o λεπτό: Ο Χατζηδίμπας κέρδισε πέναλτι όταν εκτέλεσε φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού. Δόθηκε το πεναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και απέκρουσε ο τερματοφύλακας πέφτοντας στη σωστή γωνία!!!

Ημίχρονο 

13:32 Ξεκίνησε η επανάληψη με τη Βέροια στη σέντρα

46ο λεπτό: Τρεις μαζεμένες αλλαγές για τον ΠΑΟΚ. Μπήκαν Τζοβάρας - Αηδονίδης - Τσιγγάρας και βγήκαν Μίσκοβιτς - Γαϊτανίδης - Σαλαμούρας 

55ο λεπτό: Εμφανώς καλύτερη η εικόνα του ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, άρχισε να βγάζει φάσεις και να απειλεί τη Βέροια... 

57ο λεπτό: Ακυρώνεται γκολ του Χατζηδίμπα σαν οφ σάιτ (ελέγχεται η φάση) και νωρίτερα δε δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή μέσα στην περιοχή!

63ο λεπτό: Κόντρα στη ροή του αγώνα στην επανάληψη, γίνεται το 0-2 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ 

70ό λεπτό: Πιέζει ο ΠΑΟΚ για να βρει δίχτυα και να ξαναμπει στο ματς!

77o λεπτό: Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ ο Χατζηστραβός! 

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...