Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Κ15

Το απόλυτο μετράει η Κ15 στα πρώτα εννιά παιχνίδια της σεζόν, οδηγώντας την κούρσα του πρωταθλήματος, παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός ότι αποτελεί μία πλήρως ανανεωμένη ομάδα.
Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Κ15

Το PAOK TV εξασφάλισε πλάνα από τα παιχνίδια των Βενιαμίν της Super League.

 Τα παιδιά που ανέβηκαν από την περσινή Κ14, με την οποία κατέκτησαν το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, φέτος καλούνται να υπερασπιστούν τον περσινό τίτλο της Super League, που κατέκτησε η Κ15 κόντρα στον Ολυμπιακό στα Χανιά. Αν και βέβαια αυτό ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός.

Στόχος, όπως και σε όλα τα Τμήματα Υποδομής του Δικεφάλου, είναι η συνεχής βελτίωση και η άρτια εκπαίδευση των νεαρών αθλητών, προκειμένου να είναι πλήρως προετοιμασμένοι για το κορυφαίο επίπεδο.

Η ομάδα των Αλέξη Αλεξιάδη και Γιάννη Αμπατζίδη, κάνει καταπληκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας την εξαιρετική πορεία του καλοκαιριού, όταν και κατέκτησε το τουρνουά Βίκτορ Πονεντέλνικ, στο Ροστόφ.

Με 27 τέρματα ενεργητικό και μόλις πέντε παθητικό δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα στους αντιπάλους της να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της. Πρώτος σκόρερ και πρώτος σε ασίστ στην ομάδα είναι ο Βρακάς, ο οποίος έχει πετύχει 11 γκολ και έχει μοιράσει επτά τελικές πάσες σε εννιά συμμετοχές.

Το PAOK TV, δίπλα όπως πάντα στο PAOK Academy, ετοίμασε ένα απολαυστικό βίντεο γεμάτο γκολ και θέαμα από τους νεαρούς παίκτες του Δικεφάλου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...