Συνεχίζει ακάθεκτη η Κ20!

Για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ επικράτησε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Βοιωτίας της αντίστοιχης του Λεβαδειακού με σκορ 0-3
Συνεχίζει ακάθεκτη η Κ20!

Ο Βλάνταν Ίβιτς αποφάσισε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που ως τώρα δεν είχαν παίξει αρκετά και αυτοί φρόντισαν να τον δικαιώσουν. Ο Σοϊλεμέζογλου βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά κάτω από την εστία, ο Παντεκίδης και ο Χατζηδίμπας πήραν φανέλα βασικού στην αμυντική γραμμή, ενώ ο Πούφλης αποτέλεσε τον παρτενέρ του φορμαρισμένου Κάκκο.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης δεν ήταν καλό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους και να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 30′ όμως μία έμπνευση του Κάκκο έφερε τον Δικεφάλο σε θέση οδηγού. Ο νεαρός παίκτης πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ένα δυνατό σουτ στο «γάμμα» δεν άφησε κανένα περιθώριο στο αντίπαλο τερματοφύλακα. Το 0-1 ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Η έναρξη του δευτέρου μέρους ήταν ιδανική για τον Δικέφαλο. Στο 47′ ο Τοπαλίδης έκανε την σέντρα, ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν έδιωξε όπως θα ήθελε την μπάλα, αυτή έφτασε στα πόδια του Πούφλη, ο οποίος από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Λίγα λεπτά μετά στο 55′ ο Τοπαλίδης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή κλείδωσε την νίκη για την ομάδα του γράφοντας το 0-3.

Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ έλεγξε πλήρως το παιχνίδι, ο Ίβιτς έριξε στον αγωνιστικό χώρο τους «μικρούς» Ματθαίου και Κραγιόπουλο, ενώ την επανεμφάνισή του μετά από αρκετό διάστημα έκανε και ο Μπατάεφ. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Δικεφάλο να συνεχίζει την εξαιρετική εκτός έδρας παρουσία του στο πρωτάθλημα όπου μετράει μόνο νίκες και να ανεβάζει την διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό (έχει τρία παιχνίδια λιγότερα) στους έξι βαθμούς.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης, Τσελεπίδης, Χατζηδίμπας, Παντεκίδης, Πατράλης, Δημητριάδης (79′ Κραγιόπουλος), Παναγιωτίδης (70′ Ματθαίου), Κτιστόπουλος, Κάκκο, Πούφλης (75′ Μπατάεφ)

............................................................................................................................................................................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο Δικέφαλος με 29 βαθμούς είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και οι γηπεδούχοι με μόλις 6 στην τελευταία...

H ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης, Τσελεπίδης, Χατζηδίμπας, Παντεκίδης, Πατράλης, Παναγιωτίδης, Δημητριάδης, Κακκο Πουφλης, Κτιστόπουλος.

10:32 Ξεκίνησε το παιχνίδι

20o λεπτό: Παραμένει το 0-0 στην αναμέτρηση.

25o λεπτό: Χωρίς σκορ και φάσεις έως τώρα στο παιχνίδι.

32o λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ  ο Κάκκο ανοίγει το σκορ ο με σουτ έξω από την περιοχή. 0-1

45ο λεπτό: Tέλος για το πρώτο ημίχρονο. Πάντα 0-1 μπροστά ο ΠΑΟΚ.

11.32: Ξεκίνημα στην επανάληψη

47ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ο Πούφλης εκμεταλλεύεται το κακό διώξιμο του αντίπαλου γκολκίπερ και γράφει το 0-2

55o λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ο Τοπαλίδης με σουτ διαμορφώνει το 0-3 και καθαρίζει το ματς για τον Δικέφαλο

70o λεπτό: Παραμένει το 0-3 στην αναμέτρηση. 

90ο λεπτό: Tέλος στο παιχνίδι. Νέο τρίποντο για τον ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...