Εγκαίνια με φιλανθρωπικό αγώνα

Υπάρχουν πάντα πολλοί λόγοι κι άλλες τόσες αφορμές για να επιδείξει κανείς το φιλανθρωπικό του πρόσωπο και ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει πως δεν χάνει ευκαιρία.
Εγκαίνια με φιλανθρωπικό αγώνα

Η επίσημη έναρξη της σεζόν για το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Λαμία ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την διεξαγωγή ενός αγώνα μεταξύ βετεράνων του ΠΑΟΚ και βετεράνων της Λαμίας, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λαμίας. Το προπονητικό κέντρο των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ στη Λαμία – νευραλγικό λόγω θέσης, αλλά και πληθώρας ταλέντων – λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας Λαμίας και ο αγιασμός που έγινε στις 12.10 ήταν και μια μέρα γιορτής για το ποδόσφαιρο της πόλης.

Με πρωτοβουλία της ακαδημίας Λαμίας και του δήμου Λαμίας διοργανώθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας των βετεράνων, στον οποίο από πλευράς ΠΑΟΚ θυμήθηκαν τα μυστικά τους οι: Πουρλιοτόπουλος, Παπαχρηστούδης, Αντωνόπουλος, Καλλιφούλης , Μαυρέας, Λαγωνίδης, Αλεξανδρίδης, Σκαρτάδος, Μαλιούφας, Καπετανόπουλος, Αναστασάκος όπως και οι: Ζαβαντίας, Κουρτσελίδης, Κωνσταντινίδης, Γιόκας, Κουκίδης, Μπόλτας, Στυψιανός, Αποστολίδης και Τερζανίδης. Προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ ήταν ο Μιχάλης Μπέλλης, συνοδός ο Γιώργος Χαλκίδης και γιατρός ο Μάκης Λευκαδίτης.

Διαβάστε ακόμη...