Τρίτο σερί διπλό για την Κ20!

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας την αντίστοιχη του Ατρομήτου με 2-1...
Τρίτο σερί διπλό για την Κ20!

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, έτσι ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε και πάλι να αγωνιστεί με 4-3-3 και τον Συράκο στην κορυφή να πλαισιώνεται από τους Δεληγιαννίδη και Κάκκο, με ξεκάθαρο στόχο η ομάδα να στηριχθεί στην ταχύτητα των επιθετικών της, είτε στην κόντρα είτε πιέζοντας ψηλά. Ο Δικέφαλος ξεκίνησε την αναμέτρηση όπως συνηθίζει τελευταία, δηλαδή με γκολ από τα...αποδυτήρια.

Μόλις στο 10′ ο Συράκος είδε την μπάλα να του στρώνεται μετά από απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε δικό του σουτ και με πλασέ έγραψε το 0-1 για τον ΠΑΟΚ. Η βροχή δυσκόλεψε τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών, έτσι το πρώτο μέρος κυλούσε χωρίς ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 43′ ο Δεληγιαννίδης εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα των γηπεδούχων δεν κατάφερε να διώξει σωστά και ο Συράκος βρέθηκε στην κατάλληλη θέση ώστε να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του όσο και τα προσωπικά του. Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-2.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα βελτιώθηκε, καθώς ο Ατρόμητος προσπάθησε να επιτεθεί μαζικά, ενώ ο Δικέφαλος έψαχνε την κόντρα. Η Ασπρόμαυρη άμυνα στάθηκε εξαιρετικά και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει αξιόλογους κινδύνους μπροστά από την εστία του Κουτογλίδη. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 92′ και να αγχώσουν ελαφρώς τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ στις τελευταίες φάσεις του αγώνα και να πάρουν μία σπουδαία νίκη, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Έτσι η Κ20 του Δικεφάλου συνέχισε το εντυπωσιακό εκτός έδρας σερί που τρέχει στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς πήρε την τρίτη της διαδοχική νίκη και δείχνει ότι μετά το στραβοπάτημα της πρεμιέρας κόντρα στην Ξάνθη στην Θεσσαλονίκη, έχει βρει ρυθμό και χτίζει ένα εξαιρετικό σύνολο.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Κουτογλίδης, Τοπαλίδης, Χατζηδίμπας, Τσιαμπάζης (90′ Άρμπι), Παντεκίδης, Πατράλης, Κτιστόπουλος, Παναγιωτίδης, Δεληγιαννίδης (85′ Κούστα), Κάκκο (70′ Ραγκέλοφ), Συράκος.

...........................................................

11:10 Το παιχνίδι ξεκίνησε στο γήπεδο του Ρουφ

12ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ που παίρνει προβάδισμα στο σκορ! Σκόρερ ο Συράκος με διπλή προσπάθεια από κοντά.

Φτάσαμε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, λείπουν οι επικίνδυνες φάσεις από το παιχνίδι, ο Δικέφαλος διατηρεί το προβάδισμα στο σκορ. 

Να θυμίσουμε πως πέρυσι ο Ατρόμητος είχε τερματίσει στη 2η θέση της βαθμολογίας κερδίζοντας 1-2 στη Νέα Μεσήμβρια, ενώ το παιχνίδι στην Αθήνα είχε τελειώσει 0-0

34ο λεπτό: Πέναλτι για τον  Ατρόμητο, χαμένο 

42ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-2 για τον ΠΑΟΚ. Ο Δεληγιαννίδης εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα του Ατρομήτου δεν έδιωξε καλά και ο Συράκος έγραψε το 0-2

Ημίχρονο 

Ξεκίνησε η επανάληψη

60ό λεπτό: Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στην επανάληψη

75ο λεπτό: Ελέγχει την αναμέτρηση η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς. Το 0-2 παραμένει

92ο λεπτό: Ο Ατρόμητος μειώνει σε 1-2

Τέλος, αργότερα θα υπάρξει ρεπορτάζ για το σπουδαίο διπλό του ΠΑΟΚ

........................................

Το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα και η εξέλιξη των αγώνων:

ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑSCOREΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.-Π.Α.Ο.Κ.ΡΟΥΦτελικό1-2ΒΕΡΟΙΑ-A.E.K.ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗτελικό1-4ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΡΕΝΤΗτελικό5-0ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣΓ.ΚΑΛΑΦΑΤΗΣτελικό4-0ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.ΒΟΙΩΤΙΑ τελικό1-1

Διαβάστε ακόμη...