ΠΑΟΚ next generation…

Μέσω των μικρών Εθνικών Ομάδων έρχεται η αναγνώριση της δουλειάς που γίνεται στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ που πλέον έχει εξελιχθεί σε βασικό... προμηθευτή ταλέντων των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων.
ΠΑΟΚ next generation…

Εκτός από τον Στέλιο Κίτσιου που έκανε ντεμπούτο στην Εθνική Ανδρών, τους Κ.Σαββίδη , Κωνσταντινίδη , Μυστακίδη , Χαρίση οι οποίοι είναι μέλη της Εθνικής Ελπίδων και τους Πόζογλου , Κουλούρη , Δεληγιαννίδη , Τσελεπίδη που συμμετέχουν στην Εθνική Κ19, έξι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Κ17 για τα προκριματικά του Euro.

Οι Μάριος Σιαμπάνης , Κωνσταντίνος Δημητρίου, Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας, Γιώργος Τζοβάρας, Γιώργος Νουκάρης και ο 15χρονος Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Ισλανδία για τους αγώνες του 8ου προκριματικού ομίλου.

Στο πρώτο ματς κόντρα στη Δανία, η Ελλάδα με τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ στην 11άδα ήρθε ισόπαλη 0-0. Συγκεκριμένα, οι Σιαμπάνης , Δημητρίου, Χατζηδίμπας αγωνίστηκαν και στα 90', ενώ ο Τζοβάρας αντικαταστάθηκε στο 51'.

Ο Χατζηδίμπας ήταν από τους διακριθέντες στο επιθετικό κομμάτι δημιουργώντας τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας μας, ενώ ο Σιαμπάνης ήταν ο κορυφαίος της Ελλάδας στο δεύτερο ημίχρονο και με τις επεμβάσεις του χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην Εθνική.

Εκτός από τους Ελληνες διεθνείς στην Κ17 της Κύπρου αγωνίζεται ο Νικόλαος Μενελάου. Η Κύπρος μετέχει στον δεύτερο προκριματικό όμιλο, ο οποίος διεξάγεται στη Λευκορωσία και ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 30.09 κόντρα στη Ρωσία

Διαβάστε ακόμη...