Πρεμιέρα για την ανανεωμένη Κ20

Μετά από περίπου δύο μήνες σκληρής δουλειάς και προετοιμασίας, η Κ20 του Δικεφάλου, με πολλές αλλαγές σε πρόσωπα, παίκτες κι επιτελείο, ρίχνεται στην μάχη του πρωταθλήματος.
Πρεμιέρα για την ανανεωμένη Κ20

Αντίπαλος η SKODA Ξάνθη στο γήπεδο των Νέων Επιβατών το Σάββατο (29.08) στις 17:00.

Από την πρόωρη αρχή της σεζόν ο ΠΑΟΚ πετύχαινε τους στόχους της στο Europa League. Νίκες, καλό ποδόσφαιρο και σημαντικά αποτελέσματα. Τον κορμό αυτής της ομάδας αποτέλεσαν ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα Τμημάτα Υποδομής του Δικεφάλου. Οι παλαιότεροι Κίτσιου , Κωνσταντινίδης , Κάτσε , Πέλκας σε συνεργασία με τους Κουλούρη , Κ.Σαββίδη , Πούγγουρα και Δεληγιαννίδη συνέβαλαν τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία της ομάδας. Θα πρέπει να συνυπολογίσουμε σε αυτούς και τους τραυματίες Πόζογλου και Κλάους για να δούμε ότι το μισό σχεδόν ρόστερ της ομάδας αποτελείται από παίκτες που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: έχουν διαπρέψει με την Κ20 του Δικεφάλου.

Είναι εύκολα αντιληπτό ότι το συγκεκριμένο τμήμα της ακαδημίας, ο προθάλαμος της πρώτης ομάδας για τους επίδοξους αστέρες, αποτελεί το πιο κρίσιμο κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας που πραγματοποιείται στο PAOK Academy. Έτσι και φέτος το paokfc.gr και το PAOK TV θα βρίσκονται δίπλα στην δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου και θα σας παρουσιάζουν εκτενώς την δουλειά που γίνεται, με ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από τα παιχνίδια καθώς και ζωντανή κάλυψη τον αναμετρήσεων από το @PAOK_FC, τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ στο Twitter.

Αλλαγές σε όλους τους τομείς. Με τον Βλάνταν Ίβιτς να παραμένει στον πάγκο έχοντας δίπλα του τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, πρώην συμπαίκτη του, για βοηθό και το υπόλοιπο έμπειρο τεχνικό επιτελείο, η Κ20 του ΠΑΟΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League. Παίκτες και στελέχη της ομάδας δούλεψαν σκληρά επί δύο μήνες στην προετοιμασία και ξεκινάνε πρωταρχικό στόχο το μπόλιασμα των νέων ποδοσφαιριστών, αλλά και την βελτίωση των «παλιών».

Η φετινή ομάδα αποτελείται κυρίως από παίκτες της περσινής Κ17, που έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος, ενώ στο ρόστερ παρέμειναν και παιδιά από που έκαναν την περασμένη σεζόν τις πρώτες εμφανίσεις τους με την ομάδα του Ίβιτς. Είναι φανερό με μία πρώτη ματιά στο ρόστερ ότι μιλάμε για μία εξαιρετικά νεανική ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας για τα δεδομένα του πρωταθλήματος.

Υπό την σκέπη πλέον του Φρανκ Άρνεσεν και σε ένα νέο πλαίσιο συνεργασίας με την πρώτη ομάδα, ο Σέρβος τεχνικός και οι συνεργάτες θα δουλεύουν με τους νεαρούς παίκτες προσπαθώντας να τους ετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους και την μεταπήδηση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δουλειά εξαιρετικά απαιτητική και δύσκολη.

Το φετινό ρόστερ της Κ20 αποτελείται αναλυτικά από τους

Γεννηθέντες 1996

Τσιαμπάζης, Κτιστόπουλος, Τσελέπίδης

Γεννηθέντες 1997

Δημητριάδης, Κάκκο, Κούστα, Κουτογλίδης, Παντεκίδης, Πατράλης, Πούφλης, Τοπαλίδης, Ράτζα, Συράκος, Β.Χατζηδίμπας, Παναγιωτίδης

Γεννηθέντες 1998

Δοδοντσάκης, Μούτσα, Τοτολίδης, Λιάπτσης, Κουτούσης, Κραγιόπουλος, Καπρέτσος Καραΐσκος, Κλιγγόπουλος, Κυριλλίδης, Κωνσταντίνου, Ματθαίου, Πασπαλάς, Σουλεϊμάνογλου

Γεννηθέντες 1999

Μίσκοβιτς

Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Γρηγόρης Καβαλιεράτος, προπονητής τερματοφυλάκων ο Χρήστος Κελπέκης, ιατρός ο Ιωάννης Ουσαντζόπουλος, φυσιοθεραπευτής ο Στάυρος Τερζανίδης και φροντιστής ο Σάκης Βαριεμέζης.

Διαβάστε ακόμη...