Το three peat χάθηκε στα πέναλτι!

Είθισται οι τελικοί των περισσότερων τουρνουά του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου να κρίνονται στα πέναλτι.
Το three peat χάθηκε στα πέναλτι!

Καθαρή τύχη, λοιπόν, ή ατυχία αν είσαι από την άλλη πλευρά, όπως συνέβη με την Κ11 του ΠΑΟΚ – Κ12 από την νέα σεζόν – στον τελικό του τουρνουά Lokoball στη Μόσχα.

Η ομάδα των Απόστολου Παπαβασιλείου και Δημήτρη Ταξίδη έχασε στα πέναλτι από την Λοκομοτίβ Μόσχας και επιστρέφει από τη Μόσχα με αυτή την παιδική απογοήτευση, που ευτυχώς σύντομα περνάει στη λήθη, αλλά κυρίως έμπλεη εικόνων και συναισθημάτων.

Aήττητος, με μία ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ έφτασε στον τελικό όπου κι εκεί έμεινε στο 1-1 με την Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ στην διαδικασία των πέναλτι έχασε 4-3. Πέρα των εντυπωσιακών του εμφανίσεων, βέβαια, ο Δικέφαλος μπορεί να καμαρώνει και για το γεγονός ότι ανέδειξε τον Λαζαριώτη ως MVP του Lokoball και τον Κούτσια στην καλύτερη 9άδα του τουρνουά.

Tα αποτελέσματα της πρώτης μέρας των αγώνων είχαν ως εξής:

ΠΑΟΚ – Aist 5-0 και ΠΑΟΚ – Ekspress 1-0.

Ακολούθησε η ισοπαλία με την Anzhi (2-2) και η πρόκριση στον ημιτελικό, όπου ο Δικέφαλος επικράτησε 1-0 της Tumen.Υπενθυμίζουμε ότι τη σεζόν 2014-15 αυτή η ομάδα κέρδισε το Invitational Cup στη Στοκχόλμη και πήρε την τρίτη θέση ανάμεσα σε 150 ομάδες στο Led Lenser Pfingst Cup στη Γερμανία.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ στη Μόσχα ήταν:Δημήτρης Μοναστηρλής, Νίκος Μπότης, Γιώργος Λαζαριώτης, Μάριος Σινανάι, Ζαφειριάδης, Αγγελος Ζήλος, Λευτέρης Τασιούρας, Ζήσης Τσίκος, Βίκτωρ Ρουμιάντσεβ, Μάριος Χρυσοβέργης, Μιχάλης Παναγίδης, Αναστάσιος Συμεωνίδης, Γιώργος Κούτσιας, Αλέξανδρος Κεδίκογλου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...