Στη Μόσχα για την τρίτη κούπα ο ΠΑΟΚ

Με προορισμό τη Μόσχα και τα τελικά του σπουδαίου διεθνούς τουρνουά Lokoball αναχώρησε την Πέμπτη 30 Ιουλίου η Κ11 του ΠΑΟΚ, Κ12 πλέον από τη νέα σεζόν.
Στη Μόσχα για την τρίτη κούπα ο ΠΑΟΚ

 Μετά την κατάκτηση του Invitational Cup στη Στοκχόλμη, τη διάκριση σε διεθνές τουρνουά στη Γερμανία και την πρόκριση από την προκριματικό γύρο που διοργανώθηκε επίσης στη Ρωσία, οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ πάνε στη Μόσχα για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Ο ΠΑΟΚ έχει... χτίσει τη δική του παράδοση στο Lokoball έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο τις τελευταίες δύο χρονιές. Τόσο το 2013 όσο και το 2014 ο Δικέφαλος έφτασε αήττητος ως την κούπα και θέλει να τριτώσει τις επιτυχίες του.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι: Δημήτρης Μοναστηρλής, Νίκος Μπότης, Γιώργος Λαζαριώτης, Μάριος Σινανάι, Ζαφειριάδης, Άγγελος Ζήλος, Λευτέρης Τασιούρας, Ζήσης Τσίκος, Βίκτωρ Ρουμιάντσεβ, Μάριος Χρυσοβέργης, Μιχάλης Παναγίδης, Αναστάσιος Συμεωνίδης, Γιώργος Κούτσιας, Αλέξανδρος Κεδίκογλου. Συνοδεύουν οι προπονητές Απόστολος Παπαβασιλείου, Δημήτρης Ταξίδης, Αλέξανδρος Φορόπουλος.

Διαβάστε ακόμη...