Μόνο με νίκες η Κ11 στα τελικά του Lokoball

Η Ρωσία έχει εξελιχθεί στο δεύτερο σπίτι των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ.
Μόνο με νίκες η Κ11 στα τελικά του Lokoball

Μετά τον θρίαμβο της Κ11 το 2013 όταν έγινε η δεύτερη εκτός Ρωσίας ομάδα που κατακτά το διεθνές τουρνουά Lokoball, το 2014 ο ΠΑΟΚ έκανε το back to back και τώρα πάει για τρίτη σερί κατάκτηση...

 Η ομάδα του Απόστολου Παπαβασιλείου και του Δημήτρη Ταξίδη έκανε μια μικρή Οδύσσεια ταξιδεύοντας από Μόσχα, στο Κράσνονταρ κι από εκεί οδικώς στο Νοβοροσίσκ, αλλά δεν επηρεάστηκε στο ελάχιστο και κέρδισε τον προκριματικό γύρο πραγματοποιώντας μόνο νίκες και με απολογισμό 29-2 τέρματα σε τέσσερα παιχνίδια! Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ κέρδισε 15-0 την Nart, 8-1 την Chernomorets και 5-0 την Volgar.

Στον τελικό του προκριματικού γύρου, ο Δικέφαλος κέρδισε 2-0 στα πέναλτι την Kuban FC με την κανονική διάρκεια του αγώνα να λήγει 1-1. Ο Γιώργος Κούτσιας ήταν ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά με 11 γκολ, ο Τάσος Συμεωνίδης αναδείχτηκε MVP της διοργάνωσης κι ο Αλέξανδρος Κεδίκογλου καλύτερος μέσος. Η Κ11 θα συμμετάσχει στα τελικά του τουρνουά Lokoball, που θα πραγματοποιηθούν τέλη Ιουλίου στη Μόσχα, για να προσπαθήσει να διατηρήσει τον τίτλο του ΠΑΟΚ για τρίτη σερί χρονιά.

Θυμίζουμε πως η Κ11 αυτό το καλοκαίρι έχει ήδη ταξιδέψει στη Στοκχόλμη όπου κατάκτησε το Invitational Cup και στη Γερμανία όπου κατετάγη 3η ανάμεσα σε 150 ομάδες στο Led Lenser Pfingst Cup. H αποστολή του ΠΑΟΚ είναι: Μοναστηρλής Δημήτρης, Μπότης Νικόλαος, Λαζαριώτης Γιώργος, Αφεντίτσας Πάρης, Ζαφειριάδης Βασίλης, Ζήλος Άγγελος, Ρουμιάντσεβ Βίκτωρ, Τσίκος Ζήσης, Κεδίκογλου Αλέξανδρος, Παναγίδης Μιχάλης, Συμεωνίδης Τάσος, Κούτσιας Γιώργος, Χρυσοβέργης Μάριος, Ζόγγου Άλκης. Συνόδευσαν οι προπονητές Παπαβασιλείου Απόστολος, Ταξίδης Δημήτρης και Κουλούρης Σπύρος.

Διαβάστε ακόμη...