Πρώτη και αήττητη η Κ11!!!

Νέες διακρίσεις για τα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς η Κ11 κατέκτησε το Invitational Cup ενώ η Κ15 κατέκτησε την πέμπτη θέση του Rimini Cup.
Πρώτη και αήττητη η Κ11!!!

Από το πρώτο ματς μέχρι και τον τελικό του Invitational Cup η Κ11 του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της. Η ομάδα των Απόστολου Παπαβασιλείου και Δημήτρη Ταξίδη επικράτησε 5-1 της AIK στον τελικό του τουρνουά της Σουηδίας, το οποίο και κατέκτησε με συνοπτικές διαδικασίες, επιτυγχάνοντας μόνο νίκες και μάλιστα με ευρύ σκορ.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να καμαρώνει και για τον MVP του τελικού Γιώργο Κούτσια, ο οποίος αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του τουρνουά με 19 γκολ. Να σημειωθεί ότι ο Δικέφαλος πέτυχε 40 γκολ και δέχθηκε μόλις τέσσερα!

Στην πρώτη μέρα του τουρνουά ο ΠΑΟΚ κέρδισε 11-0 την Hollviken, 10-1 την PPJ Helsinki και 6-0 την Djursholm. Το πρωί της Κυριακής 14.06 επικράτησε 3-2 της IFK Lidingo FK και στον ημιτελικό 5-0 της HJK Helsinki. Εύκολη υπόθεση αποδείχθηκε και ο τελικός της διοργάνωσης.Επόμενος σταθμός για τους μικρούς του ΠΑΟΚ είναι τα προκριματικά του Lokoball στο Νοβοροσίσκ της Ρωσίας, στις 24 Ιουνίου.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Στοκχόλμη: Μοναστηρλής Δημήτρης, Μπότης Νικόλαος, Λαζαριώτης Γεώργιος, Κεδίκογλου Αλέξανδρος, Αφεντίτσας Πάρης, Ρουμιάντσεβ Βίκτωρ, Τσίκος Ζήσης, Τασιούρας Λευτέρης, Συμεωνίδης Τάσος, Κωλέττης Γεώργιος, Λουφάκης Μάρκος, Παναγίδης Μιχαήλ, Θωμαϊδης Κωνσταντίνος, Κούτσιας Γεώργιος, Τζιωρτζής Μάριος.

Πέμπτη η Κ15 στο Rimini Cup

Δεν κατάφερε μεν να προκριθεί στα τελικά του Rimini Cup, ωστόσο η Κ15 του ΠΑΟΚ επικράτησε 4-1 της Χέλσινμποργκ στο τελευταίο της παιχνίδι στο τουρνουά και κατετάγη πέμπτη. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα των Βασίλη Μήττα και Βασίλη Καναρά κέρδισε 2-0 την Μικτή Βαυαρίας, έχασε 2-0 από την Γουέστ Χαμ και αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Γκλάντμπαχ. Με τέσσερις βαθμούς έμεινε στην 3η θέση του ομίλου της και αντιμετώπισε την Χέλσινμποργκ για την πέμπτη θέση.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ στη Γερμανία: Μαβίδης Γιώργος, Ταλιχμανίδης Χρήστος, Βουτσάς Δημήτρης, Γαϊτανίδης Αντώνης, Γεωργιάδης Γιώργος, Δουλγέρης Κωνσταντίνος, Εφραιμίδης Γιάννης, Κύρτσος Βαγγέλης, Λύρατζης Λευτέρης, Μανιώτης Σεραφείμ, Τσαούσης Μάριος, Τσιγγάρας Θεοχάρης, Χατζής Νίκος, , Γκαργκαλατζίδης Αλέξανδρος, Κύρκου Νικηφόρος, Δούμτσης Γιώργος, Κυζιρίδης Αλέξανδρος, Λουφάκης Δημήτρης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...