Στη Γερμανία για το Rimini Cup η Κ15

Με τον αέρα του πρωταθλητή της Super League, αλλά και την βαρύτητα που προσδίδει η περσινή κατάκτηση του φημισμένου Rimini Cup, η Κ15 του ΠΑΟΚ αναχωρεί την Πέμπτη 11 Ιουνίου για την Γερμανία...
Στη Γερμανία για το Rimini Cup η Κ15

Συγκεκριμένα για το Bad Kissingen, όπου διεξάγεται ένα από τα κορυφαία τουρνουά στην Ευρώπη στην ηλικία των 15 ετών, το Rimini Cup.

Αρκεί να αναφερθεί ότι στο πέρασμα των χρόνων, μέσα από το Rimini Cup έχουν διακριθεί ποδοσφαιριστές όπως ο Φίλιπ Λαμ, ο Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ, ο Σάμι Κεντίρα, ο Μάριο Γκόμεζ, ο Νούρι Σαχίν, ο Μάσιμο Αμπροζίνι, ο Ματς Χιούμελς.

Οι ομάδες του τουρνουά είναι οι: ΠΑΟΚ, Regionalauswahl, Karlsruher SC, Ζenit St. Petersburg, Borussia Mönchengladbach, West Ham United, AZ Alkmaar και Helsingborgs IF. Θα σχηματιστούν δύο όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, στην κλήρωση που θα γίνει στη Γερμανία, ενώ τα παιχνίδια θα είναι διάρκειας 40, 50 και 60 λεπτών.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι: Μαβίδης Γιώργος, Ταλιχμανίδης Χρήστος, Βουτσάς Δημήτρης, Γαϊτανίδης Αντώνης, Γεωργιάδης Γιώργος, Δουλγέρης Κωνσταντίνος, Εφραιμίδης Γιάννης, Κύρτσος Βαγγέλης, Λύρατζης Λευτέρης, Μανιώτης Σεραφείμ, Τσαούσης Μάριος, Τσιγγάρας Θεοχάρης, Χατζής Νίκος, , Γκαργκαλατζίδης Αλέξανδρος, Κύρκου Νικηφόρος, Δούμτσης Γιώργος, Κυζιρίδης Αλέξανδρος, Λουφάκης Δημήτρης.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Βασίλης Μήττας, Βασίλης Καναράς, ο προπονητής τερματοφυλάκων Βασίλης Πετρόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Γκάγκαλης και ο φροντιστής Βαγγέλης Μπαμπάτσης.

Διαβάστε ακόμη...