Ημέρα ΠΑΟΚ στην Γερμανία

Ενα ασπρόμαυρο, χαρούμενο πλήθος πλημμύρισε τις εγκαταστάσεις της ακαδημίας PAOK Academy IRAKLIS Waiblingen, στην Στουτγάρδη στις 6 Ιουνίου, οπότε οι τρεις συνεργαζόμενες ακαδημίες του ΠΑΟΚ στη Γερμανία συγκεντρώθηκαν, απλώς για να γιορτάσουν το γεγονός.
Ημέρα ΠΑΟΚ στην Γερμανία

Απλώς για να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Δικεφάλου για την δημιουργία μιας «ημέρας ΠΑΟΚ στη Γερμανία».

 Περί τα 120 παιδιά, λοιπόν, ηλικίας 8, 9, 10, 11 ετών από τις ακαδημίες PAOK FC Pontos, PAOK Academy IRAKLIS Waiblingen και Hellas Wiesbaden, 400 γονείς και πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ, όπως φυσικά και ο σύνδεσμος ΠΑΟΚ Στουτγάρδης έδωσαν το «παρών» σε μια πραγματικά εορταστική ατμόσφαιρα. Από τον ΠΑΟΚ παρευρέθηκαν οι Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Κώστας Λαγωνίδης και Αλέκος Θεοδωρίδης.

Το βράδυ η αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο αντάμωμα των ποντιακών συλλόγων Ευρωπαϊκής Νεολαίας στο Gedenken της Στουτγάρδης. Δόθηκε μάλιστα, ραντεβού για την επόμενη χρονιά στον Μόναχο ή στο Wiesbaden. Στόχος είναι να γίνει θεσμός μια «ημέρα ΠΑΟΚ στην Γερμανία». Σημαντική βοήθεια στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης πρόσφερε ο πρόεδρος της Ακαδημίας του Waiblingen Στέλιος Πελαγίδης, όπως και όλοι οι συνεργάτες του, φυσικά. Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr τις αποκλειστικές εικόνες από την εκδήλωση ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...