Η Νέα Μεσημβρία πλημμύρισε…με ταλέντο

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV με πλάνα από το δεύτερο τουρνουά Προπονητικών Κέντρων, που διεξήχθη την Κυριακή (31.05) στην Νέα Μεσημβρία με την συμμετοχή 500 νεαρών αθλητών.
Η Νέα Μεσημβρία πλημμύρισε…με ταλέντο

Επιλεγμένα παιδιά από τις συνεργαζόμενες Ακαδημίες του δικτύου PAOK Football Prints, προπονούνται τέσσερις φορές κάθε μήνα στα 14 προπονητικά κέντρα που έχει δημιουργήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να ακολουθούν τους υψηλούς αγωνιστικούς στόχους των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. Scouters του Δικεφάλου επισκέπτονται μία φορά τον μήνα τα εν λόγω προπονητικά κέντρα προκειμένου να επιβλέψουν από κοντά την δουλειά που γίνεται και να παρακολουθήσουν τους νεαρούς αθλητές και την πρόοδο τους.

Και ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι επίλεκτοι των προπονητικών κέντρων από όλη την Ελλάδα συγκεντρώνονται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να... κοντραριστούν μεταξύ τους. Το δεύτερο Τουρνουά Προπονητικών Κέντρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με την συμμετοχή 500 παιδιών. Ηταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους φερέλπιδες ποδοσφαιριστές να γνωρίσουν από κοντά πως λειτουργεί και πως δουλεύει το PAOK Academy που φιλοδοξούν ν' αποτελέσει το σπίτι τους για τα επόμενα χρόνια.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV με πολλά highlights από τους αγώνες των νεαρών παικτών...

Διαβάστε ακόμη...