Ήττα στην Τρίπολη για την Κ20!

Έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος των ομάδων Κ20 της Super League, με τον ΠΑΟΚ να χάνει  εκτός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1, αν και προηγήθηκε με 1-0...
Ήττα στην Τρίπολη για την Κ20!

Το παιχνίδι δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς μετά την ήττα του Πανιωνίου μεσοβδόμαδα από τον γάβρο (3-0), η ομάδα της Νέας Σμύρνης ολοκλήρωσε τη σεζόν με 68 βαθμούς σε 34 ματς, με τον ΠΑΟΚ να έχει 70 σε 34 παιχνίδια επίσης και να κατατάσσεται oριστικά 3ος ...

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους. Μετά από κάποιες καλές ευκαιρίες, στο 34′ ο Κούστα πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Τσίμπησε την μπάλα μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα για να γράψει το 0-1, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα. Ήταν το ένατο τέρμα του νεαρού φορ στο πρωτάθλημα.

Στην επανάληψη ο Αστέρας ισορρόπησε την αναμέτρηση και στο 60′ μετά από σουτ στο δοκάρι, με προβολή οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια. Το γκολ των Αρκάδων ανέβασε το ρυθμό του αγώνα και οι δύο ομάδες έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες. Στο 75′ ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή υπέρ του Αστέρα, ο Κουτογλίδης όμως απέκρουσε. Στο 80′ ο Τσελεπίδης ανέτρεψε τον αντίπαλο μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να υποδεικνύει εκ νέου την εσχάτη των ποινών. Αυτή τη φορά ο παίκτης του Αστέρα ήταν εύστοχος.

Οι παίκτες του Ίβιτς βγήκαν μαζικά μπροστά για να κυνηγήσουν την ισοφάριση, χάνοντας μία απίθανη ευκαιρία στο 90′ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει με τα ακροδάχτυλα την προσπάθεια του Κούστα.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:  Κουτογλίδης, Άρμπι, Τσελεπίδης, Τσιαμπάζης, Αναστασίου, Τουμανίδης (83' Δοδοντσάκης), Παναγιωτίδης, Τσολακίδης (65' Πούφλης), Δημητριάδης, Κούστα, Συράκος (65' Κτιστόπουλος)

.........................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξή του αγώνα

Η αναμέτρηση ξεκίνησε...

Ανοικτό παιχνίδι στην Τρίπολη στο πρώτο δεκάλεπτο

Ο Βλάνταν Ίβιτς δίίνει χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά που δεν ξεκινούσαν στο βασικό σχήμα στα τελευταία παιχνίδια... 

Φτάσαμε στα μισά του ημιχρόνου, το 0-0 παραμένει στην Τρίπολη...

33o λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ με τον Κούστα και 0-1. Ο σκόρερ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και με κεφαλιά σκόραρε! 

Ημίχρονο

Ξεκίνησε η επανάληψη με τους γηπεδούχους στη σέντρα 

51ο λεπτό: Χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους

61o λεπτό: Ο Αστέρας φέρνει το ματς στα ίσα, 1-1 

80ό λεπτό: Πέναλτι κερδιζει και πάλι ο Αστέρας και αυτή τη φορά σκοράρει, 2-1

Τέλος

..................................................

Σε άλλα παιχνίδια είχαμε:

Βέροια - Ολυμπιακός 1-0 (η πρώτη ήττα του γάβρου στο πρωτάθλημα!)

Λεβαδειακός - ΟΦΗ 6-1

Διαβάστε ακόμη...